Kermm Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2009 Anne annen ihtiyarladığında ve sen de yaşlandığında eskiden ona kolay gelen şeyler artık yük olduğunda sevgili sadık gözleri hayata eskisi gibi bakmadığında yorulmuş ayakları yürürken onu taşımak istemediğinde o zaman ona kolunla destek ol, mutlu bir neşeyle ona eşlik et çünkü ona son yürüyüşünde ağlayarak eşlik etmen gereken saat yaklaşmaktadır! ve sana soru sorarsa, cevap ver, ve bir daha sorarsa sen de konuş ve yeniden sorarsa karşılık ver, sabırsızca değil de, yumuşak bir sükunetle! ve seni iyi anlayamazsa, her şeyi mutlu bir hareketlilikle yeniden anlat; o acı saat gelmektedir, o saat ki, ağzı sana artık hiçbir şey sormayacaktır. Adolf Hitler Böyle buyurmuş öküz aleyhisselam. tefecik not : aleyhisselam "selam onun üzeerine olsun" demektir. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 anlayabilen için iyi paylaşım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 harbiden ağlıcam.çok güzel yazmış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Yagdi yagmur, cakti simsek Sen de mi sair oldun ................ :) Ressam olmaya calismis bu kisi önce.Viyana güzel sanatlar akademisi bunun basvurusunu red etmis.Bu da gecinmek icin kartpostal vb cizmis.Siir de yazmis heralde arada. Keske bu elemancigi kabul etselerdi akademiye siirin orjinali Mutter Wenn deine Mutter alt geworden Und älter du geworden bist, Wenn ihr, was früher leicht und mühelos Nunmehr zur Last geworden ist, Wenn ihre lieben treuen Augen Nicht mehr wie einst ins Leben seh’n, Wenn müd’ gewordnen Füße sie Nicht mehr tragen woll’n beim Geh’n, Dann reiche ihr den Arm zur Stütze, Geleite sie mit froher Lust; Die Stunde kommt, da du sie weinend Zum letzten Gang begleiten mußt! Und fragt sie dich, so gib ihr Antwort, Und fragt sie wieder, sprich auch du, Und fragt sie nochmals, steh’ ihr Rede, Nicht ungestüm, in sanfter Ruh’! Und kann sie dich nicht recht versteh’n, Erklär’ ihr alles froh bewegt; Die Stunde kommt, die bitt’re Stunde, Da dich ihr Mund — nach nichts mehr frägt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 çok duygusal...Hitler gibi birinden beklenemeyecek kadar duygu yüklü... teşekkürler paylaştığın için kermm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 çok duygusal...Hitler gibi birinden beklenemeyecek kadar duygu yüklü... teşekkürler paylaştığın için kermm kin de duygudur,nefret de duygudur.onu geçtim hitler de bir insan.annesi falan var yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 kin de duygudur,nefret de duygudur.onu geçtim hitler de bir insan.annesi falan var yani. aksini söylemedim zaten değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Gangster ( Hitler kendini edebiyata verecek ) Şiir yazdım bunca senedir, Ne buldum? eşkıyalık edeceğim bundan sonra. Haberi olsun yol keserim: İş yok artık kendilerine Dağ başında. Mademki ekmeklerini alıyorum Ellerinden, Buyursunlar onlar da benim yerime. Münhal var edebiyat aleminde Orhan Veli -1939'da Orhan Veli Hitleri böyle alaya almıştır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2009 aksini söylemedim zaten değil mi? hmms.ok.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 duygulandım ya :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Nazi UFOları konusuna bir bakın lütfen bence Hitleri tam olarak tanımıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 bu şiir çok güzel gerçekten çok duygusal paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Duygusal adamın şiiri bir başka oluyor tabii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 ki ölmesi gerekenden öncede ölmek var, bu mantıkla yaklaşan hitlerin sallamama gibi bir ihtimalide var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 çok içli adammış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 çok duygulandım ;_; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 kendisini tanımak isterdim güzel şiir yazmış zaten her yapılan kötü işin altında onu kötülüğe iten acılar yattığına inanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.