Leonela Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2009 Arkadaşlar selam,Parapsikolojik güçlere,hislere yardımcı olabilecek,taktikler gösteren bildiğiniz güzel kitaplar varsa burada paylaşabilir miyiz? Benim önerebilceğim bir kitap= Doreen Virtue-İlahi Rehberlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Marilima Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Ramtha kitapları... Daha geniş düşünmeye yardımcı olabilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yumi Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2011 gündüz düşleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasuscorpion Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Arkadaşlar oldukça geniş olduğunu düşündüğüm bir kitaplığım var derdim ama burda sizlerin bildiklerine baktıkça asla yeterli olmayacağını farkettim,Ama yine de büyü,cadılar,gizli öğretiler,farklı gezegenler,Atlantis,Mu,Atatürk,fal,Kültürlere göre astrolojiler,vs vs mevcut yardımcı olabilirim d leyenlere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Başlık kitapların isimlerini paylaşmaya yönelik. Bu noktada tavsiye edebileceğin kitapların isimlerini ve yazarlarını yazman yeterlidir Dileyen kitapçılardan veya internet üzerinden sipariş vererek kitapları temin edebilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nilypery Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 telekült gücü mavi kitap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.