Jump to content

En Mutlu çift Kimdi?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Soru : Dünyanın en mutlu çifti kimlerdir?

Cevap: Adem ile Havva.

Soru : Neden Adem ile Havva?

Cevap: Çünkü;

1- Adem'in de Havva'nın da kaynanası olmadı.

2- Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı.

3 Adem: "Arkadaşlarımla maç yapmaya gidiyorum." diyemedi.

4- Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama kadar dedikodu yapamadı.

5- Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi.

6- Adem hiç uzun iş görüşmeleri için yurtdışına gidemedi. Gitse bile gittiği yerde otel odasında kalmadı.

7- Sevgililer Günü'nü unutmaktan dogan kavgalar çıkmadı.

8- Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler.

9- Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışmadılar.

10- Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını davet etme gibi bir ihtimalleri olmadı.

11- Adem hiçbir zaman Havva'ya "Sen bu dünyada gördügüm en güzel kadınsın derken yalan söylemedi.

12- Hiçbir zaman röntgenleyen var mı? diye tedirginliğe düşmediler.

13- Onlar enflasyon canavarıyla hiç tanışmadılar. Birikimlerini batırıp, alacak bankacılarla da hiç karşılaşmadılar.

14- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadılar. Telefonda kavga da etmediler.

15 Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, ırk tartışmasına girmediler...

16- Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartmadı.

17- Hiçbir zaman Havva, "Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, en son ne zaman dışarıda yemek yedik demedi.

18- 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafı da gerçekti ve Havva da bunun doğru olduğuna emindi

Yanıtlama zamanı:

16- Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartmadı.

muahah bu cidden süperr..:)

Yanıtlama zamanı:

resim güzelmiş buarada... rocio apla (güzin abla misali) bölümümüz yakında açılacak buarada:P

Yanıtlama zamanı:

17- Hiçbir zaman Havva, "Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, en son ne zaman dışarıda yemek yedik demedi.

çok çok güzel :)

Yanıtlama zamanı:
18- 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafı da gerçekti ve Havva da bunun doğru olduğuna emindi

:D En güzeli bu galiba. Ama eminim onların da anlaşamadıkları başka şeyler vardır.Tartışma sebebi yaşadığın devre göre değişir sonuçta.

Yanıtlama zamanı:

Bence en talihsiz ilişki bu werilen...En basidi:

2- Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı

Adem aldatıldı hem de onlardan başka insan yokken..Hem de bi yılan tarafından:)Bence Adem buna çok bozulmuştur da elde başka hatun yok diye idare etmiştir...

Yanıtlama zamanı:

Aşk eski bir yalan ADEM'le HAVVA'dan kalan...

die bi şarkı vardı o geldi aklıma:D

çok gzl olmş mes:):)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...