theangelofdeath Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2009 http://www.boston.com/bigpicture/2009/01/scenes_from_the_gaza_strip.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Filistine gösterilen hassasiyetin birazı Vatan için gösterilsin ! Angel dostum lafım sana değildir geneldir ,üstüne alma sakın! Elbette önce insan ama şu an benim vatanım tehlikede ve 1. Öncelik Sadece ve Sadece Cumhuriyetimin sağlığıdır. Ben o insanları önemsemiyorum demedim ama ortada bir gerçek var biz Filistinli değiliz. Bizim gösterdiğimiz tepkinin çeyreğini Arap ülkeleri göstermiyor. En şiddetli tepkiyi vermesi gereken Amerikan yalakası Mısır,Suudi Arabistan ve Lübnandır ! hani Hizbullah ne cehennemde? Neden yardım etmiyor Hamasa? Biz kendimizi burada yırtalım elbet, tabiki tepkimizi göstereceğiz ama Filistinlilerin,Arapların katlettiği TÜRK Askerlerimizide asla unutmam. Rahmetli Arafatın, Suriyedeki TERÖR ÖRGÜNÜN BEKA VADİSİNİN kontrolünün elinde yıllarca tuttuğunu ve Terörü desteklediğinide unutmamakta fayda var. Bunlara rağmen bunun faturasını küçücük çocuklara,masum insanlara elbette kesmeyeceğiz ama bu kadar hiddeti kendi Vatanımız içinde göstermek zorundayız. Önce Vatan! canımdan geçerim bu Vatan toprağından ,Atatürkçülükten Vazgeçmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Ne denilebilir ki.. İnsanın içini acıtan kareler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 ben o güneşe bittim bence herşeyi açıklıyor kızıl, buğulu ve kocaman bir güneş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 teşekkür ederim paylaşım için sağol, bir gün gelecek filistin israili yok edecektir, herkes cezasını nasıl olsa çekecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Evet güneş bile protesto ediyor gibi kıpkırmızı bir görünüme bürünmüş ve CREMATORY'nin dediklerine kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.