Nora Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2007 Sitemizde edebiyat,dramaturji,tiyatro,sinema tv okuyan yada mezunu varsa benimle özel mesaj yoluyla irtibata geçmesini rica ediyorum. -------------------- Kimse mi yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gosarias Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 dramaturji nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 ben dramaturji mezunuyum desem ne yapıcaksın beni -------------------- biras acarsanız konuyu bence daha iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Özelden ulaş wahşi:D Konuyla ilgili açıklamayı yapacağım birazdan... -------------------- İstekleriniz doğrultusunda hazırlanmakta olan öykü yarışması için bir jüri oluşturulacak. Düşündük ki bu işle ciddi biçimde ilgilenmiş yakın kişiler de aramızda olursa bu işi daha keyifli ve ciddi bir şekilde yapabiliriz... Şimdilik açıklama bu kadar. Detaylar pek yakında forumda;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 malcomx i buraya da öneriyorum:D deliçocuk vardı bide oda olabilir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 nasıl bir yarışma olucak bu uzuun bi hikayemi gerekli ve ödül var mı bilgilendirin beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Ne yarışması? ben anlayamadım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.