Mrs_Echelon Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2009 http://www.turkkitap.de/catalog/article_images/seytanyemini.jpg Karanlık bir tüneldeyim. Tünelin duvarları yüzlerden oluşmuş. Acı çeken inleyen yüzler. Tünelin ucunda kırmızı bir ışık görüyorum. Bir yürek gibi atıyor. Ben bir Işıksız 'ım Seri cinayetler cinayetler serisi... Seri katil mi katiller serisi mi? Şeytan yeryüzüne indi mi yoksa hep burada mıydı? Birbirinin benzeri cinayetler işlenmektedir. Bu cinayetlerin ortak noktaları, katillerinin öldükten sonra hayata döndürülmüş ve uzun süre komada kalmış insanlar olmasıdır. Öldürülen kişiler de, onların komaya girmesine sebep olan kişilerdir. Bir tür intikam cinayetleridir bunlar. Ancak bu kişiler gerçekten katil midir? Yoksa sadece verilen emirleri uygulayan birer piyon mudurlar? Avrupa’nın birbirinden uzak kentlerinde işlenen bu cinayetler nasıl bu denli benzerlik içermektedir? Yoksa katil tek bir kişi midir? Kendini şeytanın yerine koyan, kendini şeytan sanan biri. Belki de şeytan gerçekten yeryüzüne inmiştir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Bir halt zannederek almıştım.Polisiye romanmış.Güzel olmasına güzel ama derinlik anlamında sıfır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 sen kitabı türüne bakmadan mı alırsın?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 gereksiz, anlamsız derece de uzun, plajlarda okunacak türden bir kitap. kitabı okuyorsunuz ve sonra bütün yazılanları unutuyorsunuz çünkü kitabı ya plajda, ya otobüste ya da ne bileyim alakasız yerlerde okuduğunuzdan ve kitap okumayı bir boş zaman geçirme aracı olarak kullandığınızdan artık bir gün mü desem, iki gün mü desem, bir ay mı desem zamanınızı yok etmenize sebep olacak kitaplar sınıflanmasına girecek bir kitap.. ha, ben okudum mu kitabı... hayır.... nereden bu kadar ahkam kesme gücü buluyorum? çünkü yazarın çokta öyle anlamlı bir kitabını bilmiyorum ve işim gereği bu ktiabı her gün satıyorum ve göz atma fırsatım oldu.... zaman öldürmek için birebir ama kitap okuyacaksanız bence gördüğünüz yerde kaçın..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 bi iyi yorum yok yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Türüne bakarak alırım.Ama şeytana dair bişeylr bulamadım.OYsa ki kitabın adı şeytan yemini.O yüzden derinlik "0" diyorum.O yüzden sıradan polisiye romanmış diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 vasatın bile altında bir kitap, bir kurtlar imparatorluğu veya leyleklerin uçusu gibi olur diye düşündüm ve aldım ama okunmaya değmez tercihinizi başka bir kitap için kullanın nacizane tavsiyem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Bu adam okunmaya değer bir adam.Gayet iyi yazıyor ama bu kitabın derinliği düşük.Hikaye örgüsü gayet iyi.Kurmaca olarak da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 ÖYD yi konu almış. Güzelde anlatmış bence. ben beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 bende almayı düşünyordum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bergsveinn Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Leyleklerin Uçuşu'na göre biraz daha az aksiyonlu bir kitap,daha sığ. Misal,Leyleklerin Uçuşu'nda 3 sayfada bir insan öldürülürken,bir aksiyon olurken,bu kitapta öyle bir durum yok. Araştırma yapan bir polis anlatılıyor kabaca.İpucu peşinden koşan,"ne oldu lan arkadaşıma,niye böyle yaptı" diye sorup duran bir polisin hikayesi. Kötü bir kitap değildir,sürükleyicidir ama heyecanlı değildir. J.C.Grange'nin tipik detaycılığını görürsünüz yine. Okunamaz mı? okunmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 kitap bende var bi okuma fırsatı bulamadım olasılıksızı okuyorum su sıralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 bende almayı düşünyordum:( al sen yinede. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Bence çok güzel bir kitap ben okurken gayet zevk almıştım.Hatta tam tersine Leyleklerin Uçuşunu bitiremedim ben hoşuma gitmemişti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 katil uşakmıymıs yaniii okadarmı kötü bi kitapmis:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fenris Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Bu adamın kitaplarını seviyorum zaten hep psikanalize değiniyor okunmaya değer bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
demonium Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 bence güzel kitaptı.ama o kadar bahsetmişki sigaradan içmiş gibi oldum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EyPi Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Son kısımlarından sıkılıp arkasayfalrdan okumaya başladığım kitap...Sevmedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiLeNTDeaTH Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Bence çok güzel bir kitap ben tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaBuSsS_CuK Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 kesinlikle şiddetle tavsiye ederim adamın kitapları cok saglam bence sonuna kadar okumadan yorum yapmayın derım çünkü her sayfada olaylar degişiyo çözemıyosun ve tamın ettıgın hıc cıkmıyo her kıtabın ılk 50 sayfası rezalettırr en sevdigim kitabı siyah kan olmasına ragmen seytanın yemınıde cok güzeldi bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Bencede bu kitap cidden güzel. Bu adam Ahmet Ümit'le kıyaslanıyordu bir aralar ama cidden ikisininde yazdıkları herşey güzel Ayrıca bu kitabı beğenmeyen ne çok insan varmış üzüldüm doğrusu ben çok severek okumuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 kitap güzel bence .bazı yerleri sıkıyor ama sürükleyici. orjinal, hoş,başarılı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valkyrie Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Jéan-Christophe Grange'in Siyah Kan'dan sonraki en güzel kitabı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Kötülüğün kaynağı üçlemesinin ikinci kitabı. çok güzel bir kitap olmasına karşın grange'ın tarzını benimseyemeyenlerin pek bir şey anlayamayacağı da ortadadır. Tarzı anlayabilmek için önce ilk kitap olan Siyah Kanı okumak gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.