Avataraang Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2009 merhaba arkaşlar dün yattım ve rüyalar görmeye başaldım rüyamlarımda gerçekle sanal alem arasında gittim geldim hala gerçekmi diye düşünüyorum bir çok rüya gördüm hepsi gerçek gibiydi en ilgincide buydu YOLDA YÜRÜYORDUM yavru köpekler gördüm 4-5 tane onalrı sevecektimki ayağımı bir köpek ısırdı bu ısısrmanın acısını hissettim evet kesinlikel hissettim sonra yanımdakiler yardım götürmeye gitti ve son evet yorumlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 ayağında iz filn var mı ? Bazen banada oluyo kendimi attığımı hissediyorum ve uyandığımda içim dışıma çıkmış gibi oluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 ayağımda iz yok bende bazı rüyaalarımda yüksekten aşağıya düşüyorum fakat sadece korkudan dolayı terliyorum ilk defa acı hissettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 nasıl zevk hissediyorsan acıda hissetmen normal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Ben hissediyorum. Rüyamda kolumun yandığını gördüğüm zaman bütün gün o acıyı hissediorum kolumda iz yok ama acıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 yada eskiden yaşadğın bi olayı rüya olarak mı gördün hani o zaman acıdıysa beyişin gücü sayesiyle acıyı o ısırılan yerde hissetmiş olabilirsin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 daha önce ısıran köpekde olmadı ama köpekeleri çok çok çookk seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Hayır olay değil. Rüyada yandığını görüyorum elimde de ısıyı hissediyorum uyanıncada aynı his devam ediyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Bence çokta abartılacak birşey değil Avataraang pek önemseme kafanda büyütünce olayda büyüyüor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 mantıklı bi yaklaşım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 daha öcnede benzer bişey olmuştu volkanın içine düşüyodum ısıyı hissettim ama çok az uyandığıdma ısıda yoktu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 daha önce ısıran köpekde olmadı ama köpekeleri çok çok çookk seviyorum Köpeğinin ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğünü düşünmekteyim. Bilinçaltın çektiğin vicdan azabını bastırmak için sana böyle bir rüya göstermiş olmalı ve monkeybusiness a katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 sorumlu olmakmı aslında ölümünden sorumlu olduğumu düşünmüyorum ama yinede onun için hala çok üzülüyorum belkide yavru köpekelrin annesi beni ısırmıştı yani köpeğin annesinden bu dkr çabuk ayrılamayacağını gösteren bir rüyaydı ayrıca köpek ayağımı ısırdığında mızıklıyordu. Yada biraz uçacam ama ölen köpeğimin annesiyle bi iletişim bağı oluştu diyecem ama fazla saçma bir fikir olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dgsny Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 benide bi kere kolumdan ısırmıştı acıyı hissettim.uyandığımda acı azaldı ve bitti ama hala şoktaydım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 aslında rüyalardaki bilinçaltı gelişimleri çözebilmemiz imkansız gibi görünüyor çünkü biz sen değiliz senin gördüklerini bildiklerini yaşadıklarını hatta hayal ettiklerini bilemediğimiz için birşey diyemeyeceğim ama ortada bir köpek olduğu için ölen köpeğinle bağ kurulabilir. belki de bir köpek tarafından ısırılmaktan korkuyorsun hatta bu korku bastırılmış bile olabilir çok derinlere doğru gidiyo bu iş bnm diyeceğim rüyaların açıklamalarını ancak gören kişiler yapabilir.. yada yapmalıdır... tabiki bnm düşüncem ve bu düşüncem bana gayet rasyonel geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 bu gördüğün rüya değil asıl rüyalar düştür, senin gördüğün bu rüya görülmeyen varlıklardan kaynaklanmaktadır, böyle yaşamaya ve görmeye devam edeceksin, daha çok acı çekeceksin rüyanda seni kapan köpekler gerçekte ufak ısırık yer bırakacaktır, sizi korkutmak değil amacımız gerçeği yansıtmaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Mesela rüyamızda ağladığımız zaman uyanıncada ağlıyor olabiliyorsak canımız acıyınca da gerçekte bunu hissedebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 rüyada fiziksel acı hissedilemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 bir şair zamanında yamış rüyadan uyandım bakındım etrafıma ve sordum kendime şimdi yaşadıklarımmı gerçek yoksa rüyada yaşadıklarımmı? yani aslında fazla bir demeye hacet yok rüyada ölürsünüz sevinirsiniz üzülürsünüz zira ben rüyamda ölümü bile tatmışımdır zira boyundan kurşun yemenin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum ama canınız acımıyor ilk başta tatlı geliyor sonra ölüyorsunuz yani gerçek ile rüya arasında bir fark yoktur ikiside aynı şeydi bunu anlatmak biraz zor gerçekten merak eden bilimsel kaynaklar araştırabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 rüyada fiziksel acı hissedilemez. fizik gücünü kaybettikten sonra neden olmasın istersen sana görülmeyen varlık gelince o zaman acıyı hissedersin arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 köpeklerin beni ısıramsından korkmuyorum en fazla öldürür:D ama gerçekten bu yönde bi korku yok onlara olan sevgim çokkk yüksek yalnız ilginç olan kpek ısırınca kan manda yok sadece acıyor hatta iyicene abstırdı bi ara ya YOKSA GERÇEKMİYDİ HALA EMİN DEĞİLİM HATTA ANNE VE BABAMDA SÖYLÜYORUM :s:s:s AMA RÜYADAMI BİLMİYORUM:ermm::ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 rüyada fiziksel acı hissedilemez. nasıl hissedilemez :S her rüyamda hissediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2009 banada oluyordu bir aralar foruma yazmıştım çözümünüde bulmstum keske arastırıp yazsaydın foruma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl07 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 bende rüyalarımda acı hissediyorum ve genellikle hemen rüyamdan uyanıyorum çocukluğumdan beri devam eden bi durum alıştım yani:p fakat sadece bir kez rüyamda bacağıma yılan saldırdı ve sıçrayarak uyandığımda elimle tutuyordum ve tek gördüğüm iki tane diş izi gibi noktaydı ama iyiki bir kez başıma geldi onu da unutamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 bende rüyalarımda acı hissediyorum ve genellikle hemen rüyamdan uyanıyorum çocukluğumdan beri devam eden bi durum alıştım yani:p fakat sadece bir kez rüyamda bacağıma yılan saldırdı ve sıçrayarak uyandığımda elimle tutuyordum ve tek gördüğüm iki tane diş izi gibi noktaydı ama iyiki bir kez başıma geldi onu da unutamıyorum bak bu gerçekten yaşadığın olay benim çenemin altını ısırmışlar, bu varlıklar herşeyi yapıyorlar zamanla dahada çok olacağından tedbir almaya uyraşıyoruz tedbiri alsakta daha güçlüsü geliyor, faklı tedbirlerden sıkılıyor insan kurtulmaya çaba gösteriyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2009 bende rüyamda dişimi çekilirken gördüm ve saniye saniye acısını hissettim. uyandığımdada o dişim hala acıyodu.. Rüyada fiziksel acı hissedilmez diyen arkadaşa bir örnek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.