raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2009 kelimeleri bilmiyorum, aklımdan geçenleri dinlemek istemiyorum... dışarıda yağmur yağıyor ben olmadığım yerlerde öylesine oturuyorum... ellerim titriyor, yarın ne olacak, sonrasında ne olacak bilmiyorum....içimden neler geçiyor, geçenler ne diyor bilmiyorum... yanaklarım kızarıyor ama utançtan olduğunu sanmıyorum... çalan telefonun nelere ön ayak olduğu bilinmiyor... soğuktan sıcağa gelirken saçmalar yaşayan köpekler gibiyim... offf..... artık saçmalamak istiyorum.... kimsenin beni önemseyip önemsememesi umrumda bile değil..... benim hakkımda ne düşündüklerini s.klemiyorum.... ......................... neyse..... beni önemseyen bir kar kürem olsun sadece..... elimdeki sigarayı yere atıp başladım yeniden volta atmaya.... bu kaçıncı voltam, bu kaçınçı kez adımlarımı izlemem bilmiyorum. aslına bakasrsan bilmek ister miyim sorusuna ne cevap vereceğimi de bilmiyorum. kendimi kaptırmışım biri gibi gidiyorum... kaç saattir bu vaziyetteyim bilmiyorum... ruhum, parçalanmış bir şekilde bekliyor... gözlerimin önünde akıyor hayatım.... bir kar küresine haps etseler beni, toplasalar bütün parçalarımı, koysalar bir kürenin içine, hep kar yağsa başımdan aşağıya... ben olsam içinde, içime aksa karlar..... bana karlarımı ver tanrı..... bırak yağsın üzerime bütün güzelliğiyle taneleri.. ben olayım, benim olsun kar küresi.... ....................... sonra volta bitti... sigaram bitti... ben sokağa çıktım.... üzerime kar yağdı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 ben olsam içinde, içime aksa karlar..... bana karlarımı ver tanrı..... bırak yağsın üzerime bütün güzelliğiyle taneleri.. ben olayım, benim olsun kar küresi.... bütün kötülüğü temizlesin karlar her seferinde yaptığı gibi... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 yapar mı kim bilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.