Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2009 her kaçış bir kurtuluş olsa keşke arkamı dönüp her gittiğimde yeniden başlayabilsem hep bahsettikleri o bembeayaz sayfa açılsa her seferinde ayağa kalkınca güçlü oluyosun peh gel bide bana sor her seferinde canımdan nasıl can gittiğini gel bide bana sor umudum tükendi ne değişebilirim ne terkedebilirim bu lanet yuvarlağı keşke hep beş yaşında kalsaydım keşke hep çikolata için ağlasaydım keşke hiç keşke demeseydim dualarımız bile keşkeler dolmuş duyuyor musun beni gel öyleyse tut elimden dualarım sana küçük çocuğu hatırladın mı o zamanda dualarım sanaydı neden gelmedin ! niye böyle oldu.. neden yalnızız ! acı var şimdi binlerce defa harmanlanmış katmerli bir acı atsan atılmıyor bıraksan o seni bırakmıyor hadi bir oyun oynayalım görmemezlikten gelelim içimizde yaşayalım acıyı yine gülmeye devam edelim kimse bilmesin yine içimizi kimse girmesin yine içimize hadi bir oyun oynayalım hadi sonsuza kadar susalım... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 keşke hiç keşke demeseydim ,,, Keşke demesem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Susmak güzeldir bazen hissetmek gerektiğini hatırlatır teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre_dzc Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 sustuğumuz vakit yalnızlığımız konuşur,oda susarsa hüznümüz konuşur,aşık oluruz duygularımız konuşur,, cesedimiz bir ağacın altında varoluşlaşmaya devam ederken sessizliğimiz konuşur.unutma insan kulağı her sese aşina değildir... unutma susmak hayatın anlamsızlığına karşı konulan bir tepki değil bu anlamsızlığı onaylamaktır..önemli olan sonsuza kadar konuşabilmektir,cesedin çürüse bile kelimelerden kendine yeni bir beden yapıp haykırmaktır anlamsızlığı tanrıya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Susmak sıranın sana gelmesini beklemektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 güzeldi ellerine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2009 ellerine sağlık, keşke demektense susmak en doğrusu, en azından kulaklarımız pişmanlığımız duymaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 susmayı seviyorum.kelimeler boğuyor fikirlerimi . ama ne zaman sussam neden sustuğumu anlatmak için bile kelimeler kullanıyorum.kesicem bu dilimi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 ellerine sağlık, keşke demektense susmak en doğrusu, en azından kulaklarımız pişmanlığımız duymaz ne güzel söyledin... KEŞKE demektense SUSMAK en doğrusu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 gerektiği yerde susmak en güzelidir. artık ümitsizce karşı taraf anlasın diye hiç çabalamadan susmaktansa gerçek suskunluğu tercih ederim. yok bir derdim varsa da susarak oturmam çünkü susmanın nasıl bir zehir olduğunu bilenlerdenim. o kelimeler ağzından çıkması gerekiyorsa çıksın, susarak anlatma. söylemen gereken şeyi söyle ki farkında olsun. susarsan hiçbirzaman farkında olmayacaktır günümüz dünyasında ki insanoğlu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.