cloud_above_myhead Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2009 bizde eskiden walt disney ansiklopedileri vardı. orada anadoluyu yerle bir eden moğol timurun bir figürü vardı. acımasız, merhametsiz ve soğuk.. nedense hala zihnimde tanrı imgelemim hep bu şekildedir. belki eğer gerçekten bunca algıladığımız kötülükten dolayı öyleyse bunu yadsımak için çoğu zamanımı ona(tanrıya) adadım. ama bunu hiçbir zaman dinle yada batıllarla yapmadım. her zaman felsefe ve metafiziği tercih ettim. içime kapandım izole oldum. çünkü acımasızlık heryerdeydi. ama ben güçlü olmalıydım. ve şimdi bu yüzden artık tanrıyla ilgilenmiyor kendi güçlü erdemli imgelemimi yaratacak koşulları arıyorum. bunun iyi olan yanı şu.. nietzsche kendine göre tanrıyı öldürdü. bense sadece timuru... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Tanrı pek beğenmediğim bir kelime ... Rabbim benim kafamda nasıl? şöyle ki herşeyi bağışlayan örneğin 900 sayfa amel defterimiz olsun 899 sayfası günah olsun 1 sayfada da " La İlahe İllallah Muhammeden Resulallah " yazsın işte Rabbim bütün günahlarımızı o anda bağışlar. Daha nasıl görüyorum? Sürekli insanları düşünen ve onların mutlu olmasını isteyen her kuluna şefkatle yaklaşan onları seven hep gülmesini isteyen ve ondan korkmamızı isteyen biri olarak görüyorum... Benim görüşüm bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desires Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Daha nasıl görüyorum? Sürekli insanları düşünen ve onların mutlu olmasını isteyen her kuluna şefkatle yaklaşan onları seven hep gülmesini isteyen ve ondan korkmamızı isteyen biri olarak görüyorum... şefkatle korku bir araad olur mu ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Tam net bişey yok aslında. Kelimelere dökmek çok zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whyhionewhy Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 büyük bir enerji kütlesi... sonuçta bizde ondan kopup dünyaya gelen enerji parçaları değilmiyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hypnosis Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 onu tarif edecek kelimeleri henüz bulamadım ama benden büyük ve güçlü oldugunu biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duad Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 şefkatle korku bir araad olur mu ki? olmaması için bi sebep göremiyorum benim kafamda, sonu olmayan bi nur bulutu oluşuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 pardon korkmamamızı yazacaktım yanlış oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Bedenlenmiş bir tanrıyı aynada çok net görebiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duad Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 pardon korkmamamızı yazacaktım yanlış oldu :D olsun ben yine aynı düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 küçükken şirinlerdeki şirin baba olarak düşünürdm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desires Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 ne yerdesin ne gökte herşey zihnimde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 ashtar....tanrıya inanmıyorsan bende senin tanrı olduğuna inanmıyorum....kimse tanrı değildir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peRrRi Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Allah zihinde olmaz hissederek olur.. Allah'ımız mbizi yaratan var olan bizi korayan her şeyi yaratandır o izin vermeden bir dalın kıpırdaması kıpırdamaması onun kararına hükümdür .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
non_serviam Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Yıllar once cocukken boyle eski evimizde bi kapı zili vardı, siyah demirden boyle buyuk manticore kafasına benzeyen,gozleri kırmızıydı falan. nedense onu dusunurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 o nasıl bir kapı ziliymiş, drakulanın şatosunda mı oturuyordunuz:) . Her şeyi kontrol eden tanrı olduğuna göre tüm bu kötülüklere yol veren de o oluyor doğal olarak. Bence o bizi dünyada başı boş bıraktı, tek gönderdiği peygamberler ve kitap, bence hiç direkt müdehale etmiyor. Zaten ilahi adalet dünyada olsaydı cennet ve cehennemin anlamı kalmazdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Allah deyince aklma sadece güzellik geliyo yani bi şekil olarak değilde güzelliğin duygusu geliyo diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Küçükken davasal büyüklükte uzun elbise içinde ışık saçan,erkek olarak düşünüyordum.Biraz büyüdükçe bu imgelemenin üstüne faşist olduğunu düşündüm.Sonra biraz daha zanman geçtikçe imgeleme falan yapmayı bıraktım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 elinde asası olan ak sakallı bir dede olarak hayal ederdim hep xDxD gondolf gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 süper bişii !! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 elinde asası olan ak sakallı bir dede olarak hayal ederdim hep xDxD gondolf gibi aaa bende aynen böle düşünüyorum ama boyut olarak hep dev gibi olduğunu düşünmüşümdür Halada öyle düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 henüz çocuk yaşta bu soruyu dedeme sorduğumda bulutlara benzer demişti o zamanlar bulutlarda surat betimlemesi arardım. şimdi zamanla alışkanlık olacakki onunla konuşmak istediğimde pencereden sarkıp bulutlara bakarım hala o betimlemeyi ararım yoksada konuşmam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Şuurlu enerji. Dengede. Nötr. Kendi içinde hareketli. Sıfatsız. Benim için Tanrı denilen kavram böyle birşey ve biz hepimiz herşey bir araya geldiğimizde, topyekün Tanrının ta kendisiyiz. Artı kutuplar, eksi kutuplar ve hepsi birbirini sıfırlar. Onu nereye baksan görürsün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 tarihi eser sıfatında devbir kule görmüştüm çocukluğumda gördüğüm en büyük şey oydu onun kadar büyük zannederdim ama nedense aklıma direk erkek olduğu geliyor güçlü kudretli bir okadarda acımasız bir baba figürü gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Acımasız, merhametsiz ve soğuk.. Bunlar yeni gelişen ben cok fırlamayım, çok asiyim, pek marjinalim diyen gençlerin düşünceleridir yalnızca. Tanrının ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Sizler yalnızca var olan, alışılmış düşünce ve davranışlara karşı gelme içgüdüsünü yaşıyorsunuz. Kendi hatalarınız için O'nu suçluyorsunuz. O size mutlu olmanız için gereken şeyleri fazlasıyla vermiş. Siz ise bunları negatif yönlerde kullanıp kötü sonuçları için onun merhametsizliğinden şikayet ediyorsunuz. Tanrı yüce bir bedensel veya spiritual varlık değildir bana göre. O, kainata yayılmış canlıların, duyguların, davranışların, koşulların ve kuralların bütünüdür. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.