Topal Kırkayak Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2009 Şu Dünyanın Ötesine Şu dünyanın ötesine Vardım deyen yalan söyler Baştan başa safasını Sürdüm deyen yalan söyler Ark kazarlar arkın arkın Felek çevirmede çarkın Bu dünyada mal ü mülküm Vardır deyen yalan söyler Kur'ağaçta olur gazel Kendi okur kendi yazar Ahdi bütün hüsnü güzel Vardır deyen yalan söyler Avcılar avlarlar bazı Hakk'a ederler niyazı Daim beş vakit namazı Kıldım deyen yalan söyler Şah Hatayi'm der varılmaz Varılsa da gelinmez Rehbersiz bir yol alınmaz Aldım deyen yalan söyler Şah İsmail Hatayi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semuel Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Bir nefesçik söyleyeyim Dinlemezsen neyleyeyim Aşk deryasın boylayayım Ummana dalmaya geldim Aşk harmanında savruldum Hem elendim hem yoğruldum Kazana girdim kavruldum Meydana yenmeye geldim Ben Hak’la oldum aşina Kalmadı gönlümde nesne Pervaneyim ateşine Şem’ine yanmaya geldim Ben Hakk’ın kemter kuluyum Kem damarlardan biriyim Aynı cem’in bülbülüyüm Meydana ötmeye geldim Şah Hatayi’dir özümde Hiç hilaf yoktur sözümde Eksiklik kendi özümde Darına durmaya geldim Şah Hatayi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.