chesterfield Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2009 arkadaşlar filistinle ilgi şiirler yazmanızı bekliyorum Siz Bilemezsiniz ki... Bir tankın paletinde, Üç çocuk ezildi... Hepsi acıdan bağırdı, Aynı sesle; Ah anne... Ah anne sen bilmezsin ki Bir çocuk paletlerle ezilirken, En çok anneler ölür! Haklısın; Sen hiç Filistin olmadın anne... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
siyahgemi Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 şiir değilde 2 söz söylemek isterim.... ölmesin çocuklar.... anneler... masum insanlar.... kahrolsun israil.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2009 Yüreğimizi hangi yarınlara kodladık Hangi sokakta yitirdik umutlarımızı… Sloganlara alıştık Kudüs gözlü çocuk Katliamlara alıştırıldık… Oysa içim acıyor, Kudüs gözlü çocuk… İçim yanıyor… Gencecik mü’min bedenler düşüyor manşetlere… Her birinde seni gördüğüm yiğitler. Ben yıkılıyorum… Acılarımı harflere yüklüyorum, Taşıyamıyor Kudüs gözlü çocuk… Ellerimi Gazze’ye uzatıyorum Yetişemiyor… Hayata kapanıyor onca umut dolu göz Ben kirpiklerinden asılıyorum hayata Sense açmıyorsun gözlerini inadına… Ellerimde ellerinden kalan sıcaklık Kudüs gözlü çocuk Ellerimden taşlara uzanan yol… Hiç bırakmadığım gibi hala Bir yanım… Zamansız düşler değil bizimki Kudüs gözlü çocuk… Kuru laflar, Hissedilmeyen yangınlar hiç değil… Bir bebeğin gülüşünde doğar annenin yarınları Ve bir bebek ağladığında Hele ki göçüp gittiğinde Öyle masum, öyle sessiz Susar anne ve kaybolur kelimeler İfadeye yetmez hiçbir lügat… Susar anne ve anlatır gözler… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.