Jump to content

Şuan yanınızda/kapınızda olmasını istediginiz tek kişi kim ?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Aşkısı bu sanaymış ama ben de benim sewdiceğimi isterdim şu an:)Araya kaynayalım....Ya da bi kasa bira olsa da olur:)

Yanıtlama zamanı:

way be bazısı şanslı doğuyo demek ki:)Hımmm beni güldürebilecek herhangi biri olsa da olur ama gelirken bira almayı unutmasın:)

Yanıtlama zamanı:

ok ben alıyım bak ortak zevkimiz varmış bira

--------------------

aslında yanımda olsun istedigim gerçekten bir kasa bira ve kavga ettigim siteden bir arkadaş

özür dilerdim herhalde o kendini biliyor w

Yanıtlama zamanı:

Bira gelmedi ama ben içerden kırmızı şarabımı aldım...Demek ki yalnızca yanıma biri kaldı....Hımmm hakkaten benim istediğim diil ya yanımda kim olmak isterse şu an o olsun isterim anasını satiiimmm:)

Yanıtlama zamanı:

:)Peki kareyi tamamlamak için biri daha yok mu benim yanıma gelmek isteyen...Hem bak artık benim yanım değil sadece 3 kişi olduk:)Ama biralar konusunda da ısrarlıyım yani:)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...