tugba Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2007 benim eski dostum aşkım herşeyim burdasın biliyorum sitede bu sana anladın sen onu çok üzgünüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Aşkısı bu sanaymış ama ben de benim sewdiceğimi isterdim şu an:)Araya kaynayalım....Ya da bi kasa bira olsa da olur:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 offf bir kasa bira bak ben bunu daha çok isterdim loş bir ortam müzikk daha ne olsun ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 İki kasa bira olsa daha hoş olurdu:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 ben butun arkadalsrimi istiyorum yanima cok ozledim hepsini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 babam...hiç birşey yaşamamış olsam yanımda olmasını isterdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 yanımda olmasını istediğim kişi yanımda:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 way be bazısı şanslı doğuyo demek ki:)Hımmm beni güldürebilecek herhangi biri olsa da olur ama gelirken bira almayı unutmasın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 ok ben alıyım bak ortak zevkimiz varmış bira -------------------- aslında yanımda olsun istedigim gerçekten bir kasa bira ve kavga ettigim siteden bir arkadaş özür dilerdim herhalde o kendini biliyor w Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 O zaman ben adresi veriom ahaha.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 ohhoo bira varmış burda ben zannımca sadece birayla başbaşa kalmak isterdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Bira gelmedi ama ben içerden kırmızı şarabımı aldım...Demek ki yalnızca yanıma biri kaldı....Hımmm hakkaten benim istediğim diil ya yanımda kim olmak isterse şu an o olsun isterim anasını satiiimmm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 bayılırım kırmızı şaraba ben oliyim ben ben ben ben ben ben ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 İyi tamam....Sen ol...Zati başka kimse istemio laf aazdan çıktı bi kere:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 geliyorum loş bir ortam hazırla şarabımı kadehe doldur ve bekle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Alla alaaa:)İyi tamam tütsü de yaktım bak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 hayırdır?pişti mi oynuyacaksınız?hayır oynayacaksanız ben de gelıcem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 gothicandela nickli biri o bu siteye girmiyo pak ama belki görür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Gel sen de gel katatonik:)Bari bi kişi daha bulalımda kareyi tamamlayalım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 olur mu bensız tadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 :)Peki kareyi tamamlamak için biri daha yok mu benim yanıma gelmek isteyen...Hem bak artık benim yanım değil sadece 3 kişi olduk:)Ama biralar konusunda da ısrarlıyım yani:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 okeye dörtlu aranıor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 yetiştim yetiştim arkadaşlar biralar benden:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 gel gel los ısıkta tutsu kokusu eslıgınde okey cevırıcez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 bombay kaplaniyla su samurunun yanimda olmasini isterdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.