whitepower Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2007 Ya şu koyduğum iki klibi izleyin bööle güzel iki şarkı yapan bu elemana ne oldu da kayboldu gitti uzun zaman önce...Ya da bi ben mi kaybettim??? -------------------- Kimse bilmio mu yaw bu herife ne olduunu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2007 Adamı biliyorum.. ne oldu hiç bilmiyorum... sen az daha kas onlarıda bulur getirir müzik bölümümüzde sergilersin white:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Buyurun: http://www.turkrock.com/ftopic1061-0-asc-0.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ruhsuz Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 ewet yaa noldu bu adamaa bi ara çıktı öle sonra kayboldu ortalıktan..ben ölmeden önce ve suçum değil..çok güzel şarkılar yaa..fth erdemci yine çıksa piyasayaa iyi olur vallaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 karanlık sokakların cirkin cocukları die bi sarkısı vardı ne zaman dinlesem etkilenirim yaw.. bi album yaptı cevirip cevirip onu dinlerdim ilk cıktıgında:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 O ve onun gibi bir cok müzisyen su an malesef ortada yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Ben ölmeden önce Bir sürü dostum vardı Ben ölmeden önce Bir sürü düşüm vardı Ben ölmeden önce Bir sürü aşkım oldu Ben ölmeden önce Bir sürü hatam oldu Herşeye rağmen pişman değilim Ama yine de bazen düşündüğümde Bir gün gelir de yaşarım sandım yine Tüm aşklarım, yalan mıydı ey tanrım Çok yalnızım Eriyorum yavaş yavaş Yavaş yavaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 İlkokulda müzik dersindeyken söylediğim şarkı. Sonra da öğretmen bu şarkıyı sen mi yazdın hiç duymadım demişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Çok severim şarkılarını... peQtqc17YEvq4rWLd11X2d_3RfX peQtqc17YEvq4rWLd11X2d_3RfX YEvq4rWLd11X2d_3RfX&index=8 peQtqc17YEvq4rWLd11X2d_3RfX peQtqc17YEvq4rWLd11X2d_3RfX Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2016 _xVQaXVfhDpUUIQ5eez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.