schizophrana Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2009 Gelin bakalım savaşın efendileri Siz büyük silahlar yapan Ölüm uçakları inşa eden Bütün bombaları yapan Duvarların arkasında saklanan Masalarının gerisinde saklananlar Maskelerinizin arkasında sizi görebildiğimi bilmenizi istiyorum. Siz yok etmek haricinde asla hiçbir şey yapmamış olanlar Siz oyuncağınızmış gibi benim dünyamla oynayanlar Elime bir silah verip sonra gözlerimden saklananlar Ve sonra dönüp en hızlı kurşunlardan koşarak kaçanlar Judas gibi yalan söyleyerek ihanet edenler İnanmamı istiyorsunuz ama bir dünya savaşı kazanılamaz. Damarımdan akan suyu gördüğüm gibi Sizin gözlerinizden görüp beyninizi okuyorum Siz diğerlerinin ateşlemesi için tetikleri çekenler Sonra koltuklarına kurulup ölüm sayısının artmasını seyredenler Genç insanların vücutlarından kan fışkırıp çamurun içine gömülürken Malikanelerinde saklananlar Siz var olabilecek en kötü korkuyu üzerimize salanlar Dünyaya bir bebek getirme korkusunu Doğmamış ve ismi konmamış bebeğimi tehdit ettiniz Damarlarınızda akan kanı hak etmiyorsunuz. Böyle haybeden konuşabilecek ne biliyorum ki Genç olduğumu daha bir şey bilmediğimi söyleyebilirsiniz Ama bildiğim tek bir şey var sizden genç olmama rağmen İsa bile yaptığınızı asla bağışlamayacak. Durun size bir soru sorayım; paranız bu kadar iyi mi? Size bağışlanmayı satın alabilecek mi? alabileceğini mi düşünüyorsunuz? Cenazenizin ölüm çanları çalarken anlayacaksınız kazandığınız onca para ile ruhunuzu asla geri satın alamayacaksınız. Ve umarım ölürsünüz ve ölümünüz yakın olur Soluk bir öğle sonrasında tabutunuzu seyredeceğim Ve mezarınıza indirilirken sizi izleyeceğim Ve öldüğünüzden emin olana kadar mezarınızın üzerinde duracağım. Bob Dylan Kaynak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.