chris Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2009 ATATüRKE BiRGüN SORARLAR... Pasam her zaman Türklük üstüne bir seyler söylüyorsunuz ancak Türk kimdir? derler. Ulu önder Mustafa Kemal ATATüRK bana bir kagit kalem verin der ve o anda bir tanim yazmaya baslar. TüRK KiMDiR? BU MEMLEKET DüNYANIN BEKLEMEDiGi ASLA üMiT ETMEDiGi BiR MüSTESNA MEVCUDiYETiN YüKSEK TECELLiSiNE, YüKSEK SAHNE OLDU. BU SAHNE EN ASAGI YEDiBiN SENELiK BiR TüRK BESiGiDiR. BESiK TABiATIN RüZGARLARIYLA SALLANDI. BESiGiN iCiNDEKi COCUK TABiATIN YAGMURLARIYLA YIKANDI. O COCUK TABiATIN SiMSEKLERiNDEN, YILDIRIMLARINDAN, KASIRGALARINDAN KORKAR GiBi OLDU SONRA ONLARA ALISTI. ONLARI TABiATIN BABASI TANIDI ONLARIN OGLU OLDU. BiRGüN O TABiATIN COCUGU TABiAT OLDU, SiMSEK, YILDIRIM, GÜNES OLDU, TüRK OLDU. TüRK BUDUR YILDIRIMDIR, KASIRGADIR, DüNYAYI AYDINLATAN GüNESTiR. 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Bu konuyu bu güne kadar görmemiş olmam beni üzdü. Yorum yapılmamış olmasına ise ayrıca üzüldüm. Teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 bu konunun karanlık bir geçmişi var hocam özelden anlatırım sonra rica ederim Eisen ne demek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Bende ilk kez karşılaşıyorum bu konuyla paylaştığın için teşekkürler:) chris. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Ben de ilk defa gördüm:ohmy:Neyseee geç olsun güç olmasın:) Paylaşım için teşekkürler Chris:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 rica ederim blue bizi çokluya al da açıklıyayım karanlığını bu konunun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Tamam:DYeter ki sen iste:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Ne hikmettir ben de bu yazıyla ilk defa karşılaşıyorum! Paylaştığın için teşekkür ederim hocam! Saygı ve sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Ne hikmettir ben de bu yazıyla ilk defa karşılaşıyorum! Paylaştığın için teşekkür ederim hocam! Saygı ve sevgilerimle!!! Estağfurullah saygı bizden sevgi sizden bu başlık başka bir başlık değiştirilerekten açılmıştır.belki görmemenizdeki neden budur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 üzülerek belirtmem gerekiyor ben de ilk defa okuyorum bunu.... didik didik bütün konulara okumama rağmen... Mükerrer bir konu olabileceğini düşünmüşümdür muhtemelen yanılmışım.. teşekkür chris bunu bize sunduğun için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Bende bu konuyu ilk kez görenlerdenim,malesef.. Neyse ki gördüm.. İşte saygı değer Atatürk'ün Türk tanımlaması..Bu kadar güzel kelimeleri bir araya getirip cümleleştirmeyi bir tek Atatürk yapabilirdi zaten.Saygı ve rahmetle anıyorum Atamızı.. Sevgili Chis çok teşekkürler konu için.Muhteşem bir paylaşım olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 rica ederim.asıl ben teşekkür ederim okuyan,beğenen ve hepsinden önemlisi sözü söyleyen büyük insanın bahşettiği değerlere sahip çıkanlara... Saygı ve sevgilerimle http://img13.imageshack.us/img13/5415/syg.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.