Eos Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2009 http://www.hbo.com/trueblood/ http://www.popcritics.com/wp-content/uploads/2008/07/trueblood_poster_small.jpg Japonların bulduğu sentetik kan sayesinde Vampirler artık gizli yaşamlarından vazgeçip topluma karışıyorlar ülkede yasalar çıkıyor vampirlere ayrımcılık yapılması suç sayılıyor, önderleri televizyonlara çıkıp kendilerini kabul edilmesini istiyor. ve bir kasabada garsonluk yapan ve telepati yeteneği olan bir kız onun vampir karşıtı erkek kardeşi ona aşık olan patronu ve kasabaya yeni taşınan vampir arasında geçen bir hikayesi var. Diziyi ilginç yapan kısmı Vampirler insan kanı yerine sentetik kan içmeye başlarken insanların vampir kanının peşine düşüyor olması. http://www.tvworthwatching.com/werts/trueblood%20cmcl.jpg[/url] http://www.tvworthwatching.com/werts/trueblood%20mag%20ad.jpg http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/35/m_b2d2dc7a1a3043d0b9c730716ddb3c5d.jpg http://cache.daylife.com/imageserve/0eqgd2i8lm4Yl/340x.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2009 belki dizi güzeldir ama ben vampirlerin günümüz dünyasına uyarlanmasına karşıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2009 Sen açmasaydın ben açacaktım Yeni çıkmış güzel dizilerdendir bu True Blood, izlemeyen herkese izlemesini tavsiye ederim. Her ne kadar +18 olsa da o sahneler hiç göze batmıyor. "Iyy hep cinsellik" demiyorsunuz. Ayrıca belirtmek gerek başroldeki Sookie karakteri Golden Globe ödülü aldı geçen hafta. Dizinin ilk sezonu bitti 1 ay önce falan, 2.sezonunu sabırsızlıkla bekliyor tüm sevenleri Konu için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2009 Dizinin konusu güzelmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 ilk bölümü izledim olaylar sürükleyici ve merak uyandırıcı ama o mistik gotik hava yok bu yoklukta her türlü gideri var yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bacha Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 konu gayet özgün..vampir yorumlarına bayılırım zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 konusu özgün gibi görünüyor, aslında güzel bir dizi ama angel gibi değil ilk bölümler çok sıkıcı ama 4. bölümden itibaren biraz daha heyecan katıyor. Bir de konusu vampirler olan her dizi veya filmden alıştığımız o aristokrat havalı, karizmatik, yakışıklı/ güzel vampir karakteri yok dizide yani çok hayatın içinde insanlar gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bacha Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 şahane diyiim o zaman:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 konusu özgün gibi görünüyor, aslında güzel bir dizi ama angel gibi değil ilk bölümler çok sıkıcı ama 4. bölümden itibaren biraz daha heyecan katıyor. Bir de konusu vampirler olan her dizi veya filmden alıştığımız o aristokrat havalı, karizmatik, yakışıklı/ güzel vampir karakteri yok dizide yani çok hayatın içinde insanlar gibi. Başroldeki vampirimiz gayet aristokrat bence :rolleyes: Bu arada diziyi yapanlar zaten vampirleri; çekik gözlüler, siyah tenliler, kızıl derililer gibi bi yere koymuşlar toplumun içerisinde. 50 yıl önce siyah tenliler nasıl ki beyazlar tarafından hor görülüyordu, hiçbir hak tanınmıyorduysa, şu gün vampirlerin düştüğü durum da bundan ibaret. Yani dizinin en önemli özelliği o vampirlerin "çoğunun" hayatın içinden insanlar gibi olması. Diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Başroldeki vampirimiz gayet aristokrat bence :rolleyes: Bu arada diziyi yapanlar zaten vampirleri; çekik gözlüler, siyah tenliler, kızıl derililer gibi bi yere koymuşlar toplumun içerisinde. 50 yıl önce siyah tenliler nasıl ki beyazlar tarafından hor görülüyordu, hiçbir hak tanınmıyorduysa, şu gün vampirlerin düştüğü durum da bundan ibaret. Yani dizinin en önemli özelliği o vampirlerin "çoğunun" hayatın içinden insanlar gibi olması. Diye düşünüyorum. ben galiba başroldeki vampiri beğenmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Bu arada 1.5 hafta sonra falan başlıyor 2. sezon. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 hımm, şu sıralar çok meşhur vampirler zaten nedense.modern vampirler ilgi görüyor, özendiriyor belki. ama izlenebilir birşeye benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valkyrie Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Eğer bir vampir dizisi izlemek istiyorsanız Buffy the Vampire Slayer, hatta Moonlight izleyin. Bu saçma diziyi bırakın derim. Dizinin neden bu kadar abartıldığını anlamış değilim. Bir kere o abartı Sookie'yi çok mu aramışlar acaba? nerden bulup çıkarmışlar anlamadım. Bir de Tara'nın zenci aksanıyla birleşmiş güneyli aksanı beni çileden çıkardı. Dizi boyunca çok rahatsız edici zaten güneyli amerikan aksanı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Konu çok hoş ama vampir modasının ayyuka çıktığı zamanda vizyona girmesi fazlaca populist bir yaklaşım olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Japon filmlerini pek sevmem ama hoş bir filme benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Japon filmlerini pek sevmem ama hoş bir filme benziyor Japon? Japon filmi değil. Amerikan dizisi, kitap uyarlaması. Oldukça güzel bir dizidir. Tabi ilk sezonu atlatırsanız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ask_ne_demek Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 ilk kitabı okudum tara yoktu orda dızıde yenı karakteler yaratmıslar hep ama moonlıght daha guzeldı oda 1.sezonda bıttı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41gzVOiXmYL._SS500_.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 nerden izleyebiliriz acaba? türkiyede yayınlanıyo mu? ilgimi çekti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Türkiye'de yayınlanmıyor ikinci sezon da bitmek üzere sanırım 3 haftası kaldı dvd olarak satın alabilirsin (ankara'da yaşıyorsan yüksel cad. bulabilirsin) bu arada serinin ikinci kitabı da çıktı Şehir Ölüsü ismiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Çok merak ettim ben bunu ya:DGüzele benziyor:D İzlemek nasip olur umarım (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 BULDUM!!!! http://diziport.com/True%20Blood%20izle.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2010 serinin 3. kitabı 22 ocakta artemis yayınlarından çıktı. meraklısına duyurulur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2010 Hastayım bu diziye Kitaplarınıda okudum diziyide izliyorum:D Tavsiye ederim güzel dizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.