theangelofdeath Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2009 efenim oturdum düşündüm kendimce neymiş bu popülerlik neymiş bu kültür.Kültürse iyi bişeydir dedim ilk önce ama baktım ki kültür dediğimiz şeyin gelişmemişi başa bela hele sonradan görülen kültür afet bişi aman Allah'ım veya Tanrı'm hepimizin başkasında görüpte aldığımız eşyaları vardır ama bi bakmışsın 2 ay sonra o t-shirt'ten ayakkabıdan nefret eder duruma gelmişsin ya ben bu şeyi nasıl giydim ben t-shirtler nasıl fotoğraf çektirdim aman allahım naptım ben o zamanlar kendini aydınlanmamaış sanar gencim hani yaftalama mevzusu varya kendini onun içinde bulur çünkü önceden içinde bulunduğu ortam ruh hali onu yansıtır pembe pembe çoraplar açık mavi t-shirtler belki kösele ayakkabılar ama peki ne oldu da değişti gencimiz kim ne yaptı da gothic, tikky, sağcı, solcu, ülkücü, devrimci oldu kim ne derse desin en büyük etken arkadaşlardır popüler kültürün reklamcılarıdır onlar kulaktan dolma gider bu kültürsüzlük kültürü, sonra kara kutuda renklenir gazetede beynimize çakılır arka sayfa güzelleriyle en sonunda tamamdır gencimiz deri bilekliği siyah t-shirt'ü veya sarı t-shirt'ü peluş saç tokasıyla popüler kültürün süper kahramanıdır o ne yaptığını bilmez dolaşır sokaklarda reklam aracı gencimiz bir bakış bile anlatır onun kişiliğini içindeki kişi başkadır dışı bambaşadır özenmiştir özentiliğinden tükenmiştir ve eski kıyafetlerine bakarak neydim ne oldum ben der içinden okuduklarına bakar, yazdıklarına bakar en sonunda ayna ile yüzleşir aynalarda anlatmaz ona gerçeği pazar günleri izlediği magazin programları tercüme olmaya çalışır ama yetmez daha fazla örnek mehmet ali erbili izler, dest-i izdivaçı izler iron maiden t-shirt'ü ile tarhana çorbası içer evanescence dinleyerek emo olur haşin bıçkın delikanlı olur mahallesinde rolü vardır onu ekmiştir kültür onu biçer gencimiz ne yapmalı ki aydınlatmak için daha mı fazla bbg'ler daha mı fazla bar,konser,miting,arkadaş facebook'um var myspace'im var msn'de gırgırda üstüme yok msn listemde 250 arkadaşım var olum benim hepside kankam hepsiyle aram iyi ooo sen sosyal ettin beni popüler kültür bugünlerde facebook'u olmayanı dövüyorlarmış kahvede popüler kültür bende gittim en kıyak köşeden kaptım üstten alttan iki foto çektirdim elime yazı yazdım bi de öyle çektim fotoyu bi yorumlar var görcen popüler kültür herkes peşimde ama yüz vermiyorum ortalık malı mıyım ben ayrıca hepsi kıro bi converse'li fotoları bile yok popüler kültür sokaklar her taraf barzo,maganda haa bir de yemekteyiz ile yabancı gelin çıkmış favorilerim onlar şu maç günleri futbol programları olmasa daha güzel olucak tv zaten pek izlemem günde 11 saat filan nete fazla girmem günde 8 saat asosyal miyim ben bi de şu barlarda eller havaya yapanlara gıcığım bi kere rock bar dururken ne işim var orda ama gıcığım işte popüler kültür ne lazım popüler kültür söyle bana... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.