Jump to content

Facebook'ta İntihar Girişimi!

theangelofdeath

Önerilen Mesajlar

(Bu mesajı ya hiç okumayın ya hepsini okuyun)(evet bu bir tehdittir)

--- İntihar Süsü Verilmiş Ayrılık ---

Diğer günlerden farklı bir gündü sıcak bir kış günüydü en önemlisi üşüyordum ama titremiyordum.Sebepsizce sokağa çıktım her zamanki gibi terliğim olmadığından annemin ortapedik terliklerini giymiştim uyku sersemliğinin verdiği etkiyle terlikler yerde "şıırraakkk şııraakkk" sürünüyordu.

Ayaklarım beni bir yere götürüyordu ama nereye engel olamıyordum iki, üç sokak ilerledik ve bir kırtasiyenin önünde durduk ne işimiz var burda demeye kalmadan içeri girdim çok karmaşıktı her taraf kalemler, defterler, silgiler ve daha bir sürü şey ama onca şeyin arasında parıldayan birşey vardı sanki karun hazinesinin en güzide parçası gibi oraya saklanmıştı doktarların koyduğu yeni teşhis miyop yüzünden okuyamıyordum gözlüğüm evdeydi belki onlar sen miyopsun demese okuyabilecektim o yazıyı oradaki bağyana dedim ki;

> intihar süsü dedi

intihar süsüde ne demeye kalmadan almıştım 5 liraya onu, yine ayaklarımın beni nereye götürdüğünü bilmeden gidiyordum eve götürüyordu galiba ama tam o sırada pastahanenin önünden geçtik cebimdeki son 5 lira ile tiramisu almak istedim durmadı şerefsiz ayaklar içimden

> kimsin lan dedim yok yok tiramisu dedim kola da olsa güzel olur dedim

sonra ayaklarım pastahaneye doğru yol almıştı, tiramisu'yu da almıştık eve geldik her eşyanın canı varmış gibi kendiliğinden çalışmaya başladı herşey klima açıldı, tv açıldı istediğim programda durdu, laptop açıldı şifremi bile kendi girdi garip bir gündü bütün bunlar ne içindi diye kendime soruyordum ama cevapsız kalıyordu bütün sorular sonra masanın üstünde bir not gördüm bugün facebook'da intiharın var yazan bir not ilk önce güldüm o nası bir şey lan diye hatta smile koydum :D:D

anladım ki bunların niyeti ciddi devamlı mesaj atıyorlar kapat şu facebook'u diye kapatıyorum hayır profilin intihar etmeli diyorlar.

Diyorum ki ben intihar edemem beni linç edin, herkes poke'lisin öleyim ben, otuz iki poke darbesi ile ölebilirmiş bir profil filmde görmüştüm

aslında bugün manyaklar gibi dandikler gibi saçmalamak istiyordum ama onu bile yapamadım halbuki yazı yazmadan önce ressam şapkamı,felsefeci ceketimi,komedyen hırkamı giymiştim saçmalamamak için bir neden yoktu yani

neyse sıkıldım bu aptal hikayeden facebook hesabımı kapatıyorum sizlere vermiş olduğum geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum ...

belki girdiğim onda aptal grup isminden saçmalamada sınır tanımayan foto yorumlarımdan yazdığım o hayvani açıklamalar serisi yüzünden de martı katili kuğu gölü canavarı,köpeğe kafa atan mücahit kedi, karınca yiyen yiyen karınca ve adını sayamadığım diğer dostlarımdan özür diliyorum

aslında tam olarak intihar değil bu onu bir kaç gün içinde öldüreceğim yani resmen faili belli makdül kişisi seçilmiş cinayet ama intihar süsü vermek istedim...

cenaze namazı kılınmıyormuş intihar edenlerin ne olacağını bende merak ediyorum birde csi las vegas dizisinde bu cinayetin işlenmesini istiyorum yetkililerden bakalım intihar süsünü bulabilecekler mi iyi sakladığımı düşünüyorum

yazacak çok şey var ama saçmalamaktan korkuyorum sanırım bu kadar yeterli :)

esen kalın dostlar eminim bu mesajı 1.000.000 kişiye okutturabilirim :p

arka fonda mozart'tan requiem(lacrymosa) çalsın

bye byeee... anneeeee yemek hazır mııııı :@ pardon yanlış oldu =)

dipnot:Sayın abonemiz bu bir sesli mesaj olmasının yanı sıra extra özelliği toplu mesaj olmasıdır. for english #2

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...