fotonkedi Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2009 http://www.sinematurk.com/images/film/21401.jpg Tür : Komedi Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009 Yönetmen : Peyton Reed Senaryo : Nicholas Stoller , Jarrad Paul , Andrew Mogel , Danny Wallace (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Robert D. Yeoman Yapım : 2008, ABD , 104 dk. Oyuncular Jim Carrey (Carl Allen) , Zooey Deschanel (Renee Allison) , Bradley Cooper , Danny Masterson Her şeye hayır demeye alışmış Carl Allen'ın, kendi isteğiyle katıldığı bir program sonucunda bir yıl boyunca her soruya cevabı ''evet'' olacaktır. Başlarda bu kararı hayatını pozitif yönde geliştirse de bu kararı zaman için belaya da ''evet'' anlamına gelecektir. *beyazperde -------------------- sırasıyla çalan parçalar soundtrack ten de fazlası yani Ring tone - Separate Ways (Worlds Apart) by Journey Bigfoot Lodge - Old Enough by The Raconteurs Dressing for work - To Lick Your Boots by Eels Outside the bank - Bus Stop Boxer by Eels Scene from the movie Saw - F*ck This Sh*t by Charlie Clouser Eyes Down by Eels The Sound Of Fear by Eels Your Lucky Day In Hell by Eels The Spaces Between by Expatriate Persian Wife Web site - El B'Nia by Maghrebika Bar song - Swollen Summer by The Bravery Dancing game - Flowers by Terra Staring At The Rude Bois by Gallows Grandma gives service - Emperor Waltz by Lawrence Welk First song by Zooey Deschanel - Journey To The Center Of The Earth by Von Iva and Zooey Deschanel Bar song - Hyper Enough by Superchunk Zooey Deschanel playing keyboard guitar at bar - Star Spangled Banner by Zooey Deschanel Zooey Deschanel sings at bar - Uh-Huh by Munchausen by Proxy (f/ Zooey Deschanel & Von Iva) Bar song - In A Jar by Dinosaur Jr Last Zooey Deschanel song - Sweet Ballad by Munchausen by Proxy (f/ Zooey Deschanel & Von Iva) 6 am running - Helicopter by Bloc Party Talking at Griffith observatory - Blinking Lights (For You) by Eels Theme From Blinking Lights by Eels First Harry Potter song - Prologue from Harry Potter and the Sorcerer’s Stone by John Williams Second Harry Potter song - Leaving Hogwarts from Harry Potter and the Sorcerer’s Stone by John Williams Wooden Nickels by Eels Ana Ng by They Might Be Giants Animal by Eels Water Music by Aradia Ensemble Third Harry Potter song - A Reunion of Friends from Harry Potter and the Chamber of Secrets by John Williams Hollywood Bowl - Can't Buy Me Love by Jim Carrey and Zooey Deschanel (originally performed by the Beatles) Talking the man off the ledge - Jumper by Jim Carrey (originally by Third Eye Blind) Nebraska football game - Mr. Touchdown, U.S.A. by The University of Nebraska-Lincoln Cornhusker Marching Band Museum - Yes To You by Alice Faye Umbrellas To Mend by Frisco Jass Band Lazer Gun by Dr. Dud Stomp! by The Brothers Johnson Breakup - The Good Old Days by Eels Let's Get Small by Trouble Funk Cool Jerk by The Go by Go's Bridal shower song - Carry On by Jean Knight Second bridal shower song - Olde Mill Inn by Blackmore's Night A Little Bit Of Basie by Red Garland Flyswatter by Eels Somebody Loves You by Eels Riding on the Ducati - Separate Ways (Worlds Apart) by Journey First closing credits song - Yes Man by Munchausen by Proxy (f/ Zooey Deschanel & Von Iva) Second closing credits song - Man Up by Eels Original music for Yes Man by Lyle Workman and Mark Oliver Everett *realsoundtrack -------------------- bugün izledim ve çok keyfi aldım... mtv de röportaj yapıyorlardı...filmdeki bungee-jumping sahnesinde gerçekten korkmuş jim caary ve kendisi atlamış..çünkü bunu yapmayı hep istediğini ama bir türlü cesaret edemediğini söylemiş... filmde spontan gelişen birçok şey olduğunu söylemişlerdi tamamen senaryoya bağlı kalmamışlar.çok eğlenceli olmuş tabii çekimler...ve jim carrey filmden beklentisinin herkesin şu sıkıntılı dönemde kocaman bir gülümsemeyle salondan ayrılmasını istediğini , herşeye evet deyip dünyanın bereketinden faydalanmanın mümkün olduğunu bilmelerini söyledi... yani bu filmde bir altın çağ komedi filmii olarak aklıma yazıldı... çok ince mesajlar var konuyla ilgilenenler anlayabilirler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 izlemedim ama izleyen bir arkadaş'ın anlattığına göre çok güzelmiş.. en yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum, sorun çıkar sinemaya gidemezsem korsanını alırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 hee al al da hayatına geçir ahıhaıha:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Zooey Deschanel'e bayılıyorum. Henüz izleme fırsatı bulamadım fakat yarın öbür gün mutlaka izleyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 yaa evet çok şeker bir bayan... jim carrey gülmekten öldürmüş tabii onu da çekimlerde... bu arada 3 kaburga kırmış çekimlerde carrey sölememişim onu... gerçekçi olsun diye arabanın arkasına düştüğü sahnedeydi sanırım el kol bacak havaya kalkınca filmi seyredenler anlar dediğimi düşmüş ve hastanede tedavi bir de filmin uyarlandığı kitabın yazarı danny wallace ın sitesi şu : http://www.dannywallace.com/Work.aspx ulaşmak isteyen de ulaşabilir merak eden de kurcalayabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 birçok arkadaşım beğenmediğini söyledi.kendim izlemeden karar vermeyeceğim yine.değişken bir durum çünkü film tercihleri.umarım 23 gibi akla beyne ziyan bişey değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 sevgili ensify; benim ilgilendiğim astroloji kuantum konularında şu ana kadar filmde bahsedilen şeyleri gördüğüm ve yaşadığım -o kadar belirgin konularda henüz olmasa da- için beni çok memnun etti ... bu filmi izlemem gerekiyordu ve izledim... hatta hissettim filmi... çünkü oradaki olaylar uzun bir süre dünyayı etkileyecek düşünce kalıpları olacak... bazen beklenmedik filmler taşlaşmış eğilimleri yarıyor... umarım bir eleştirmen edasıyla değil ne kazanabilirim fikriyle izlersin ve işe yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 sevgili ensify; benim ilgilendiğim astroloji kuantum konularında şu ana kadar filmde bahsedilen şeyleri gördüğüm ve yaşadığım -o kadar belirgin konularda henüz olmasa da- için beni çok memnun etti ... bu filmi izlemem gerekiyordu ve izledim... hatta hissettim filmi... çünkü oradaki olaylar uzun bir süre dünyayı etkileyecek düşünce kalıpları olacak... bazen beklenmedik filmler taşlaşmış eğilimleri yarıyor... umarım bir eleştirmen edasıyla değil ne kazanabilirim fikriyle izlersin ve işe yarar sevgili fotonkedi: ben yes man adlı filme kötü bir yorum veya eleştirisel bir bakış açısıyla yaklaşmadım.çünkü izlemedim.ve bunuda belirttim.dolayısıyla bu şekilde yaklaşmaya hakkım yoktur bilgi sahibi olmadan.ve çevremdeki yıkıcı eleştirilere rağmen izlemek istediğimi belirttim.çünkü bu değişken bir durumdur.örneğin ben bir filmde hayata dair zırnık kadar da olsa birşeylerin olup olmadıgına bakarım.soyut veya somut..illa hayata dair olmasıda gerekmez mitolojiye olur astrolojiye olur veya bu güne kadar hiç karşılaşmadıgım bişeye dair de olabilir.eğer içinde kavrayamadıgım şeyler varsa oturur araştırır okurum hiç üşenmeden. ne bir sanat yönetmeniyim,ne film eleştirmeni ne de herhangi bir gazetenin haftasonu ekinde kişisel zevkine göre seçtiği filmleri istediği gibi budayan bir köşe adamıyım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 e güzel canım ben s ana demedim arkadaşlarına taş attım ama burada değiller tabii hehe senin bakış açını yeni tanıyorum kusura bakma merkür sağolsun bu arada filmde astrolojik birşey yok astrolojinin karma kısmı 12. ev konularıyla ilgili kuantum sıçrama durumu var bence... neyse canım iyi seyirler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 alınganlığım tutmuş yine.bu günlerde fazla yoğunlaştı nedense.kısmetse bu akşam izlicem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 horoskobuna bakmak lazım nedeni oradadır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 çok övdüler güzel olsa gerek (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 firdevs rüyalarımın kadını ahaha şaka bi yana bir ara firdevs i görüyordum da rüyamda ya valla şimdi onu düşünüyorum ben de bu kadar konuşuyorum millet gidip beğenmeyecek beklenti çok olcak diye:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inci Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Bugün arkadaşlarla hiç hevesimiz olmamasına ragmet, bu kadar övüldügü için buna girdik :g Hüsranla karşıladık , kötü bir yapımdı gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Geçte olsa izleyen biri olarak tek kelime ile "mükemmel" diyorum. İnsan tekrardan Jim Carrey'e hayran oluyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tracy Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Düzeyli bir komedi filmi , gercek bir komedi filmi yani... Ben cok beğendim , izlemeyenlere tavsiye ederim.. Typhonun Jim Carey hakkında soylediğine katılıyorum.. Farkını her zaman kı gibi ortaya koyuyor oyunculuguyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 önceden hayatında evet'e yer olmayan bir adam.. bir arkadaşının sürükleyerek götürdüğü kişisel gelişim ile ilgili bir toplantıda hayatı tamamen değişiverir.. artık istemese bile evet demek zorunda hisseder kendini.. sanki hayır dese herşey birden ters gitmeye başlayacakmış gibi.. bu yolla tanıştığı kız arkadaşı bile bir süre sonra durumdan iyice rahatsız olmaya başlar.. oldukça eğlenceli bir filmdi.. sıkıcılıktan uzak ve konuda başka filmlerden araklama sahneler göremedim.. zevkle izlemiştim... paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 çok güseldi jim carrey nin neredeyse tüm filmlerini beğenirim bu filmi de zevkle izlemiştim herkese de tavsiye ederim... kimsenin düşüncelerini dinlemeden izleyin çünkü bazı arkadaşlarım hiç beğenmediklerini defalarca söylemişlerdi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Typhon çok güzel olduğunu söyledi bakalım bende bugün izleyip yorum yaparım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Typhon çok güzel olduğunu söyledi bakalım bende bugün izleyip yorum yaparım:D İzle bakam :F iyi gelecek sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 film cidden çok güzel=) ama film den daha güzel olan şey zooey bence=) hayran oldum hatuna =) yakın zmnda tüm filmlerini izlicem =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 cok güzel bişi yha kessin izleyn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Hehe gerçekten çok iyi ya ben çok beğendim ki komedi filan sevmem pek. Şimdi can sıkıntısı sebebiyle bir daha izlemeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2010 Jim Carrey klasiği... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 eğlenceli filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.