chesterfield Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2009 aklıma geldi açayım dedim sizinde bildiniz böyle iltifatlar varsa paylaşalım erkek olan tezgahtara neşe içinde sorulur: -siz erkek olsaydınız bu t-shirtlerden hangisini tercih ederdiniz? pot kırıldığı anlaşılınca derhal düzeltmeye çalışılır: -siz tabiii ki erkeksiniz, ona ne şüphe!!! +kimse size anne-kız demez, daha çok abla kardeşe benziyorsunuz valla. +biz zaten abla kardeşiz! haldun dormen, bir etkinlikte ajda pekkan'ı anons ederken: -istanbul’un en eski anıtlarından biri olan ajda pekkan’ı sahneye davet ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 güzel paylaşım hakana51 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 ben anlamadım nesini beğenelim paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 :rofl:güzelllmiş yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 guzelmıs:) bu da benden ıltıfat degıl de maksat muhabbet olsun derken bahcede bana kokmus gıbı gelen balıkları ayıklayan adama dedıgım -kolay gelsın,balıklar köpeğe mi? -hayır aksam ıcın ızgaralık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2009 rasko birgün arkadaşı ile yürümeye başlar, arkadasının manyaklığı sayesinde bir mağazaya girerler... bir arkadaş (kız) : tişört arıyorum... tezgahtar : size uygun mu... bir arkadaş : hayır buna (raskoyu gösterir) tezgahtar: heeeee... size göre var beyefendi...ancak, güzel çocuk için bilemiyorum(!) bir arkadaş: çouk derken?... rasko: benim çocuğum yok!... tezgahtar: nasıl... bir arkadaş: kardeş ben 22 yalındayım... tezgahtar: bebek gibi yüzünüz var... rasko: noluyo lan!... tezgahtar: çocuk gibi gösteriyo demek istemiştim... bir arkadaş: ne çocuğu lan!... tezgahtar: şey, bebek gibi vücudunuz var da!.. rasko: laayyynnnn..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.