Jump to content

Cinayet Tanığı Olsanız Şahitlik Yapar Mısınız?

Cinayet Tanıklığı Yaparmısınız?  

49 üye oy kullandı

1. 1. Cinayet Tanıklığı Yaparmısınız?

• Evet (suçlular cezasını çekmeli)
      35
    • Hayır (canımı Sokakta Bulmadım)
      6
    • Aşağıdaki Yöntemi Kullanırım
      8

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar çok zor bir konudur ve ülkemizde en büyük sıkıntılardan biri karakollara gidip ifade vermektir.

Kötü bir olaya tanıklık ettiğinizi düşünün. Misal bir Mafya infazı ve olayı bütünüyle izlediniz.

Artık Vicdanınız ve mantığınız ile başbaşasınız... İfade verirseniz katiller yakalanacak

Yoksa Ben canımı yolda bulmadım kardeşim bu işe karışmam mı dersiniz?

Yanıtlama zamanı:
ben gerekeni yaparım ölümde olsa ifademi veririm :D

Atıyosun :)

Ben önce can güvenliğimi garantiye almak için polislerle pazarlık ederdim

Yanıtlama zamanı:

atmıyorum ecelim varsa ölürüm yoksa sonuna kadar mücadelemi yaparım ne gerekiyorsa huzur için uygularım emniyetin pazarlığına girmem kanuna güvenmem demokrasi kanun adamlarına var vatandaşa yoktur :D

Yanıtlama zamanı:
atmıyorum ecelim varsa ölürüm yoksa sonuna kadar mücadelemi yaparım ne gerekiyorsa huzur için uygularım emniyetin pazarlığına girmem kanuna güvenmem demokrasi kanun adamlarına var vatandaşa yoktur :D

Oğlum mafya kulağını keser ardından burnunu koparabilir be :rofl:

Yanıtlama zamanı:
umruma gelmez korkan ALLAH'ımdan korksun :D :D :D

Yürü be kim tutar seni, vericem mafyaya adını görürsün sen :devil::rofl:

Yanıtlama zamanı:

Suçlunun gerçekten hak ettiği cezayı alacağına inansam belki yapardım. Ama birileri bu ülkede polis kıyafeti ile lokantadan kadın kaçırıyor, birileri samanlığı yaktı diye intikam almak için 5 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettirip, öldürüyor. Türkiye ve Türklük düşmanları hapisten örgüt yönetip, demeç veriyor. Kürsüde konuşuyor. Bizim vergilerimizden maaş alıyor. Bu ülkede suç yapanın yanına kar kalıyor.

Yanıtlama zamanı:

şahitlik yaparım tabi yaa. hem macera olur. :D hatta gerekire soruşturmayıda ben yürütürüm :D Severim böle işleri xD

Yanıtlama zamanı:
şahitlik yaparım tabi yaa. hem macera olur. :D hatta gerekire soruşturmayıda ben yürütürüm :D Severim böle işleri xD

allahım ya macera anlayışına bak hele :)

Yanıtlama zamanı:

Polisler böyle bir durumda çok yardımcı oluyorlar, kimliğiniz gizli tutuluyor.. Bir operasyona sivil sokulduğu zaman ise duracakları yeri iyi biliyorlar..

Yanıtlama zamanı:
Yürü be kim tutar seni, vericem mafyaya adını görürsün sen :devil::rofl:

durmak yok suçlu cezasını çekecektir devam :p

Yanıtlama zamanı:

tabi ki şahitlik yaparım. Hep dürüstlükten yanaydım(kopya çekmek hariç:whistling:)öyle kalacağımı umut ediyorum.

..

satanic'e uyan bi yorum olmadı farkındayım uyku sersemi olunca böyle oluyor. En kısa zamanda düzgün bişeyler yazacam:D

Yanıtlama zamanı:
Suçlunun gerçekten hak ettiği cezayı alacağına inansam belki yapardım. Ama birileri bu ülkede polis kıyafeti ile lokantadan kadın kaçırıyor, birileri samanlığı yaktı diye intikam almak için 5 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettirip, öldürüyor. Türkiye ve Türklük düşmanları hapisten örgüt yönetip, demeç veriyor. Kürsüde konuşuyor. Bizim vergilerimizden maaş alıyor. Bu ülkede suç yapanın yanına kar kalıyor.

:clapping:kesinlikle eğer suçlunun hakkettiği cezayı bulacağından emin olsam seve seve...

ALLAH kimsenin başına getirmesin derim o kadar:)

Yanıtlama zamanı:

Şahitlik yaparım.Yalan söylemek ya da ne bileyim söylenmesi gereken bişeyi saklamak bana göre değil.

Yanıtlama zamanı:

ihbarı yapan kişinin bilgileri ihbardan hemen sonra imha ediliyo bildiğim kadarıyla

ihbarı alan polisde bile bilgiler kalmıyomuş ama tabi ülkemizde polisin içinde adamları olan mafya çok :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...