emirhancan Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2009 yatakta sırt üzeri yatın ve en cok neden korkuyorsanız onu düşünün düşünün , rüyanızda kontrolü böyle ele alabilirseniz , ben en çok binadan atlamayı seviyorum rüyamda kontrol ettiğim zaman : ) unutmayın rüya her istediğinizi yapabilirsiniz , örneğin benim binadan atlamam gibi atladıktan sonra kemikleriniz kırılır ama uyanıp geri yatarsanız aynı şekilde istediğinizi yaparsınız not: kabus görme ihtimaliniz yüksek olur bu teknikte ama rüyanızda rüyada olduğunuzu hatırlarsanız istediğiniz her türlü şeyi yapabilirsiniz.hemen olcak diye birşey yok , ben hergün rüya görüyorum , belkide oyüzden başarılıyımdır. her akşam bunu yapın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Rüyalarımı çok sık olmasada nadiren kontrol edebiliyorum ama ben genelde ne görmek istiyosam onu görüyorum.Veya çok sevdiğim bir rüyayı defalarca kez görebilirim yeniden.İlginç bişey gerçekten.Rüya kontrolünü hiç denemedim, denemekte fayda var. Çok sıkta rüya görürüm ve bu durumda canımı sıkıyor açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 benim canımı sıkmıyor çoğunlukla geleceğe yönelik görüyorum ve yorumlarım bire bir tutuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.