DEB. Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2009 (düzenlendi) Arkadaşlar burda sizlerle paylaşmak istediğim şey bir arnavut türküsü İçimizde Elveda Rumeli dizisini izleyenler varsa yakından bilirler bu türküyü İsmi Jarnana ve gerçekten insanın içini kıpır kıpır eden ve kanını kaynatacak derecede hareketli bir melodiye sahip beğeneceğinizi umarak sizlerle paylaşıyorum İşte arnavutça sözleri : as më jep nj'er ujë moj balluk' e prërë me se të të japë trendafil me ere? jarnana, jarnane, jarnana moj të keqëne o me dorënde tënde moj balluk' e prërë dora m'u ndodh zënë trendafil me ere? me se t'u ndodh zënë moj balluk' e prërë? me unazëne tënde, trendafil me ere Türkçe karşılığı : su verir misin bana kahküllüm? neyle vereyim mis kokulu gülüm? jarnana, jarnane, jarnana kahküllüme elinle versen, kahküllüm ya elim dolu olursa, mis kokulu gülüm? ya elin dolu olursa, güzel kahküllüm? yüzüğünle veririm, mis kokulu gülüm. Dinlemek isteyenler burdan : http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=jarnana&type=tag&video_id=PT6VDYRV0z0 Keyifli dinlemeler Haziran 5, 2012 AurorA tarafından düzenlendi Telif Hakları Sebebiyle İndirme Linki Temizlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Oy oy tatlı küçük seni Ne güzelmiş bu bizim oralardan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Çok sağol ablacım beğenmene sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 benden çaldın bunu şekerlik saymam ama ben buldum bu şarkıyı önce 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Hadi ya Konu açmış mıydın abicim Boşver abi-kardeş ne fark eder dimi ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 yok şekerlik konu açmadım ne dinliyorum da görmüşsündür msnde ordan çaldın biliyoum ben seni iyi olmus şekerliğim konuda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2009 Valla görmediim:blink: bende acık bile değilsin engelledin mi yoksaa şekerliğini Teşekkür ederim abicim işte abi kalbi kardeş kalbine karşı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 şu arnavutçayı sökemedim gitti arnavutların arasında yaşıyorum ve bildiğim 2 söz var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.