Locked Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2009 Bilgisayarlara çok bağımlı olduk! İşte size kanıt: Soru: Erkek misiniz, kadın mı? (cevap için aşağı bakın) Sayfayı aşağı kaydırın demedim aşağı bakın dedim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Evet bu baya iyidi,10 sn falan sürmüştür anlamam ama anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helin Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 >>KaDıN xPP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Sevimlimisn sen ? edit : çaktırmadan bak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 cep telefonu için de aynısı geçerli aşağı bak yazınca aşağı yönde indiriyoruz ne yani araç çubuğuna bakmamızı mı bekliyorsun aşağı bakın derken? idrak meselesi bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 bilgisayar, cep telefonu, televizyon, gazete gibi uyuşturucu maddelerden mümkün olduğunca uzak kaldığım halde; ekranı aşağıya doğru kaydırdım. yazının aşağısında birşey olmayınca, doğal olarak ekranı aşşağı kaydırmak suretiyle görüntü arıyor insan. gerçi bu mantık hangi görüntüyü sunar bize bilinmez... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 zuhahahahah kesinlikle ForMan xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 2 sn baktım birşey bulamadım hemen indirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.