GuiltyDemon Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2009 Gülme blackçiye satanist olursun. - scream vokalin sesi uzaktan hos gelir... - Metalci metalcinin arsivine muhtaçtir. - Bin grup bilsen de bir grup bilene sor. - Metalin olmadigi yerde rocka abdurrahman çelebi derler. - Sakla parani gelir konser zamani. - Metalci metalciye baka baka kararir. - Bir bagetin nesi var iki bagetin sesi var. - Her metalcinin bi kafa sallayisi wardir. - Pogoya düsen yilana sarilir. -bana bir albüm verenin kirk yil kölesi olurum -ak akçe manowar konseri içindir -teyzesi doro olanin babasi rock the nationst a dolasir. -damlaya damlaya arsiv olur -Her kim ki penasi elinden düse tez boynu vurula. -Hakkiyla atilan solo öküze müzigi sevdirir. -ZÜGÜRT METALCI RÜYASINDA KENDINI WACKENDE GÖRÜR! -iki metalci bir olursa o ev darmadagin olur -korsan alma orijinal al -abdestsiz metalciye gothic hatun dayanmaz -acele kayda seytan karisir -metalcinin ömrü cin cinla geçer -sakalda keramet olsa kerry king sehlik ederdi -metalci metalciyi isirmaz -deathçi heavyciyi taklit ederken brutal yapmayi unutmus -blackçinin hakkindan deathçi gelir -blackçinin duasi kabul olsaydi gökten kan yagardi -metalciye altin marshall vermisler, illede ibanezim demis. -thrashçinin sahidi heavyci -her metalci kendi evinde bögürür. -anlayana sivrisinek distortion anlamayana davul solo az -yemiyenin biletini yerler... -davul kadar basina malmstiin düssün -bir barbar bir barbara bre barbar beraber bir barricada bileti bulalim demis -clif burton öldü mertlik bozuldu -alma metalcinin ahını s.... senin ananı -thrashçiysen konuş alim sansınlar gotiksen sus adam sansınlar -bir wah pedalı bin ayıp örtermiş.. -öküze boynuzu metalciye gitarı yük olmaz -bana dokunmayan popcu bin yil yaşasin.. 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DinoVelvet Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 süpersin :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 eheh hepsi süpermş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 eheheh Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 :thumbsup:harika.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 enemmm guiltyy nerden derledin laa bunları bayıldımmm:rofl: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Daha önce okumuş biri olarak şaşırmadım ama sonuç olarak...... güzeldir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 :rofl: süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 adamı ağlarken güldürüyosun ya ne diyeyim süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aboddonjames Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 harika ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2009 dostum harikasın ya eline sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 geberdim gülmekten hehe...ellerine sağlık -iki metalci bir olursa o ev darmadagin olur !!! süperdi... ama ırkçılık yapmayalım ne o goth metale laf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Hahahaaaa tanrım süpermişş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 -abdestsiz metalciye gothic hatun dayanmaz -blackçinin duasi kabul olsaydi gökten kan yagardi -öküze boynuzu metalciye gitarı yük olmaz ya hepsi süper çok beğendim özellikle bu 3ünü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 güzelmişD:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 :rofl:hepsi güzel de.. bu ne şimdi ''thrashçiysen konuş alim sansınlar gotiksen sus adam sansınlar'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 süper:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 sdgasglnasilghalsnhnldhldslhhj devre dışıyım. eline sağlık babacım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 :rofl:hepsi güzel de.. bu ne şimdi ''thrashçiysen konuş alim sansınlar gotiksen sus adam sansınlar'' dedim ya metal ırkçılığı war o durumda ... bende pek sewemedim o sözü be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2009 Bende daha önce okumama rağmen sabah sabah iyi güldüm paylaşım için tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.