cheriour Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2009 Uzun zamandır araştırıyorum ama gerçekten kayda değer bişey bulamadım .( Lütfen biri yardımcı olsun Voodooo bebeği hakkında bilginiz var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 bilgi derken tarif mi yoksa genel bilgi mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Tarifini bulamazsın öyle siteden. Yemek tarifi değil ki. Ama az cok bilir herkes voodoo bebeği nedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Tarif , genel bilgi hepsi.. Mesela -Nasıl yapılıyor? -yapılırken herhangi bişey okumalımıyız? okumalıysak ne okuyacaz :S -Bebeğin üstüne ne gibi bi eşya lazım :S yani yapmak istediğimiz kişinin herhangi bişeyi olar mı? -Nasıl bozacağız? -Ne yaparsak ne olur? vsvsvs.. -------------------- Tarifini bulamazsın öyle siteden. Yemek tarifi değil ki. Ama az cok bilir herkes voodoo bebeği nedir. Zaten bulamadığım için yardım istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Bunları bilseydik dünyanın hakimi olurduk zaten xD Ama belki bilip de söylemeyen vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Bir sitede tarif bulmustum.bilgisayari acinca pm ile atarim istersen.Dogru olup olmadigini bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Aranızda fısır fısrı ne o öyle pmler. Çok önemliyse ayağa kalk anlat hepimiz bilelim xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Bunları bilseydik dünyanın hakimi olurduk zaten xD Ama belki bilip de söylemeyen vardır. ... Bir sitede tarif bulmustum.bilgisayari acinca pm ile atarim istersen.Dogru olup olmadigini bilmiyorum Evet sevinirim. Şimdiden teşekkürlerr .. Aranızda fısır fısrı ne o öyle pmler. Çok önemliyse ayağa kalk anlat hepimiz bilelim xD Ne kadar anlamlı - alakalı konuşuyorsun ..111111111111111111111 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elif098 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 http://www.hermetics.org/VUDU.html umarım bu sitedeki bilgiler işine yarar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wamprella Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 ya bnde cok mrk ediorum ama ewet cok az kişi biliomuş birinden öörendiime göre ztn o bilen biride annatmıo bnda annatın nüffen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 http://www.hermetics.org/VUDU.html umarım bu sitedeki bilgiler işine yarar. teşekkür ederim okuyacağım hepsini. ya bnde cok mrk ediorum ama ewet cok az kişi biliomuş birinden öörendiime göre ztn o bilen biride annatmıo bnda annatın nüffen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wamprella Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 bunların hepsini okuyup bilsek neye yrr ki ztn uygularkn ynnda blen biri olmasa yapılablceini sanmıorum btn hayllerm yıkldı yaaaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 bunların hepsini okuyup bilsek neye yrr ki ztn uygularkn ynnda blen biri olmasa yapılablceini sanmıorum btn hayllerm yıkldı yaaaaaa Bence denemekte fayda var .S yapmayı düşünüyorum kesinliklee sonuçlarını mutlaka yazacağım burayaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 xD Hadi bakalım. Bekliyorum sonuçlarını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 bende gercek tarıfı var bebegın nasıl yapıldıgını ogretebılrıım ama gercekte nasıl kullandıgını ogretemem =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 woodoo ö.m istiyoruz yada tarifi orta yere aç sen olmasan ne yapcaz bilmiyom bide ben gruba bi konu açtım ama eksik yerlerin doğruluğu konusunda terttüdüm var deneyince dolduracağım aydınlat bizi woodoo abi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 yapılısı ve hazırlanısı var ıste sıtede ıyı arastırın eger hala bulamdıysanız msj atın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 o zombi yapmavar biz bebek isityoz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 oke msnını yaz bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 saolasın:DD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 oke ekledım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 offf.. ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Sevgili woodoo; Yardımına ihtiyacım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 buralara yazılsa da bizde görsek...süper olur merak içerisindeyiz...(biz kim onu da hiç anlamam ya,şizofreni belirtisi amanın) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Birileri sırf konuda msjım bulunsun diye msj atıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.