demonium Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2009 SORU 1:bir kadın tanıyorsunuz;hamile.8 çocuk sahibi.çocuklarının 3 ü sağır ,2 si kör ve 1 i geri zekalı.kadın frengili.bu kadına kürtaj önerir miydiniz? SORU 2:yeni bir lideri sizin oyunuz tayin edecek.a,b,c diye tanımladığınız 3 liderden hangisini tercih edersiniz? aday a)dürüst olmayan politikacılarla işbirliği yapar;falcılara danışır;metresi vardır;sigara tiryakisidir;günde 8-10 bardak martini içer. aday b)2 defa işten kovulmuştur;öğlene kadar uyur.kolejdeyken marihuana kullanırdı;her akşam 1 litreden fazlaviski içer. aday c)gözde bir savaş kahramanı ;vejetaryen ;sigara kullanmaz; nadiren bira içer ve karısını asla aldatmamıştır. bu adaylardan hangisini tercih ederdiniz.önce kararınızı verin sonra adaylara bakın aday a)franklin roosevelt aday b)winston churchill aday c)adolf hitler bu arada ilk sorudaki kadına kürtaj yapmasını tavsiye ettiyseniz ,beethoven i öldürdünüz. birisi için hüküm vermeden önce çok iyi düşünün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 2.sorunun cevabı oy kullanmazdım xD 1.sorunun cevabı yok ya idare eder artık kürtaj olmasın xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 valla ben 1. sorunun cevabı olarak;Ben o kadına kürtaj önermezdim o kadar doğurduklarına katlanmış bunada katlanır yani 2.soruya gelince;aday c)adolf hitler 'ı seçerdim çünkü dürüst biradammış yanii:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 1. de Yaptrsn Demıstm :/ 2.de Oy Kullanamıyorum Henuz Bısey Yapamasdm:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2009 İyi ki bazı seçimler benim ön yargılarıma teslim edilmiyor. Yoksa henüz doğmadan bir sanat güneşini öldürürdüm bir de üstüne, ülkeyi Adolf Hitler yönetiyor olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Soru 2 de hiçbiri, Çünkü ben kişiye göre oy vermem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.