carissmatic Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2009 Yüzyıllardan bu yna dünyanın heryerinde çubuklarla arayıcılık yaparak birçok define ve su bulundu. Peki Bu nasıl yapılıryor bilen varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ermanakca Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 o yöntem çok ta güvenilir değil tavsiye etmem imkanın varsa makinasız gitme çok boşa kazarsın yoksa denenmiştir ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
entron Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Çubukla arama herkesde işe yaramaz. Çubuktan çok çubuğu tutanla ilgili. Kullanabilen tanıdığım biri var. Ondan başkada doğru düzgün kullanabilen görmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArcuA Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 bak kullandıgım cubuk 4 tane bir gün önce gomulen altın gumus vs ne varsa buluyorum..ama dısarda ne buldum dersen basıma gorunmeyen belalardan baska bişi gelmedi .. cubuk tutanlarla ilgili bi bilgi karsınızda tutan kişinin akciger problemi olmayacak akciger hastasının tutması hic bir işe yaramıyor baska bir bilgi tutan iki kişininde kan grubu aynı olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.