ensiferum13 Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2009 http://i39.tinypic.com/ygt1f.jpg R.E.M Life is bigger Hayat daha büyük It's bigger than you Senden daha büyük And you are not me Ve sen ben degilsin The lengths that I will go to Gidecegim yollar The distance in your eyes Gözlerindeki uzaklık Oh no I've said too much Oh hayır çok fazla konuştum I set it up Ayarladım That's me in the corner Köşedeki benim That's me in the spotlight Spot ışıgındaki benim Losing my religion Dinimi kaybederken Trying to keep up with you Seninle birarada durmaya çalışıyorum And I don't know if I can do it Bunu yapabilecegimden emin degilim No I've said too much Hayır,çok şey söyledim I haven't said enough Yeterli söylemedim I thought that I heard you laughing Senin güldügünü duydugumu sandım I thought that I heard you sing Şarkı söyledigini duydugumu sandım I think I thought I saw you try Senin denerken gördügümü sandım Every whisper Her fısıltı Of every waking hour I'm Her geçen saat Choosing my confessions Itiraflarımı belirliyor Trying to keep an eye on you Sana göz kulak olmaya çalışıyorum Like a hurt lost and blinded fool Aynen, yaralı kaybolmuş kör bir aptal gibi Oh no I've said too much Oh,hayır çok şey söyledim I set it up ayarladım Consider this Bunu degerlendir The end of the century Yüzyılın sonu Consider this Bunu degerlendir The slip that brought me To my knees failed O beni dizlerimin üstüne düşüren kayganlıgı What if all these fantasies eger bu fantaziler Come flailing around Etrafta uçursa Now I've said too much Şimdi yeterli konuştum I thought that I heard you laughing senin güldügünü duydugumu sandım I thought that I heard you sing Şarkı söyledigini duydugumu sandım I think I thought I saw you try Senin denerken gördügümü sandım But that was just a dream Ama bu sadece bir rüyaydı That was just a dream Bu sadece bi rüyaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShubaDai Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 çalındığı yerde bilen ve bilmeden eşlik eden, en azından ağzını oynatan birilerini mutlaka bulabilirsiniz...r.e.m. out of time, 1991... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=4920226512923534414&ei=OTcNSpOPII-k-Aact-zjAg&q=REM+Losing+My+Religion+ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 bu kadar soft oluşuna aşığım sabahları yoldayken sık dinlediklerimden biri öylede güzel gider ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samurai Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 her dinlediğimde, klibindeki dans eden adam gibi bende kendimden geçerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cookie Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 cenazemde bile bu çalınsın demişimdir çıktığında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.