theangelofdeath Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2009 Korkaktır aşkı yaşayamadım diyenler Merak edilmeden merak etmeyenler Aşkı veresiye defterinde gurur kalemiyle not alanlar İşte asıl onlar gerçek kaybedenler Sevilmek için mi sevdik Yoksa sadece Sadece ve sadece en saf haliyle sevmek için mi? Ben aşka değil sana aşıktım Çünkü aşk sendin İşte bunu anladığım gün Gittin… ve o gün ben Bittim… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Teşekkürler çok hoşmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashley Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 gerçekten güzelmiş şiir nick yaptım bi kısmını ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.