Jump to content

Emo'lar İçin Şarkı

whyhionewhy

Önerilen Mesajlar

-Hey Emo!!!

-Efet?

-Go F.ck Yourself At Your Home... (Muhahahaha)

Başlığın konusunu anlamışsınızdır şimdi ise gözlerinize hitab edecek ve her sahnesindeki laf sokuşlarında gülmekten yarılırken bir yandanda (ulan rap fln dinlemem ama elemanlar sağlam yapmış) demektende kendinizi alıkoyamayacağınız harika bir görsel şölen karşınıza gelior...

(site Dailymotion sitesinin player'ını desteklemediği için link olarak veriorum... kesinlikle izlemenizi tawsiye ediyorum...)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Etenşin Eteşin !!!!!!!!!!!!1111

Acayip sinirlendim. Ahanda buralara fallout ortamı yaratacak şekilde sinirlerimi kusacağım. Nerden başlasam bilmiyorum.

Efendim afedersiniz acıyla basur masajımı yapıldı size emolar tarafından? Cemil İpekçi kadar erkeksi özünüzü mü bozdu emoluk ? Sizin nerenin manyağı, hangi ütopyanın yüce onosusunuz yahu ? Onu geçtim Good Charlotte'yi Atatürk'den daha iyi bilirsiniz demişsin. Bak bir kere ATAtürk'ü alet etmiceksin. Böyle genelleme yapıp zekanı ortaya çıkarma. Çünkü bu da dahil bütün genellemeler yanlış.

Siz tdk tarafından tutulmuş ajanmısınız lan ? HAdi onu geçtim iletişimi insanlar istediği gibi kurar. İstersem dumanla haberleşirim istersem BiR büYük Bir KüçÜk YazArım ! Sana dokunuyor mu ? Git malezyada yoga yap da öldürsünler seni yoksa ben sinirimi alamyacağım.

Velhasıl Kelam, sizin çok özgün(!) yapınızı onaylıyor, araba jantlarından kolyelerinize bayılyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...