whyhionewhy Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2009 -Hey Emo!!! -Efet? -Go F.ck Yourself At Your Home... (Muhahahaha) Başlığın konusunu anlamışsınızdır şimdi ise gözlerinize hitab edecek ve her sahnesindeki laf sokuşlarında gülmekten yarılırken bir yandanda (ulan rap fln dinlemem ama elemanlar sağlam yapmış) demektende kendinizi alıkoyamayacağınız harika bir görsel şölen karşınıza gelior... (site Dailymotion sitesinin player'ını desteklemediği için link olarak veriorum... kesinlikle izlemenizi tawsiye ediyorum...) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Bunu duymuştum daha önce ama net'te arayıp bulamamıştım. Zaten rap'e bayılırım sağol süper oldu benim için. Cahiller sürüsü, boş kafalılar, Good Charlotte'u Atatürk'ten iyi tanırlar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShubaDai Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 ahahah, harikaymış hakikaten..:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 süper emo emo geliyor tiplere bak sen acayip hayvanlara benziisen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 link acılmıyor...eger tahmin ettigim sarkı ise guzel bir sarkı...:D sarkı bumu?... http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=duygusal+ergen&type=tag&video_id=DvIlh4tb94o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 bu şarkı pitch süper yapmışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 aynen super melodisi var...:D karsıyakalı bunu yapan..:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 nereli olursa olsun alnından öpmek lazım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 '' '' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Etenşin Eteşin !!!!!!!!!!!!1111 Acayip sinirlendim. Ahanda buralara fallout ortamı yaratacak şekilde sinirlerimi kusacağım. Nerden başlasam bilmiyorum. Efendim afedersiniz acıyla basur masajımı yapıldı size emolar tarafından? Cemil İpekçi kadar erkeksi özünüzü mü bozdu emoluk ? Sizin nerenin manyağı, hangi ütopyanın yüce onosusunuz yahu ? Onu geçtim Good Charlotte'yi Atatürk'den daha iyi bilirsiniz demişsin. Bak bir kere ATAtürk'ü alet etmiceksin. Böyle genelleme yapıp zekanı ortaya çıkarma. Çünkü bu da dahil bütün genellemeler yanlış. Siz tdk tarafından tutulmuş ajanmısınız lan ? HAdi onu geçtim iletişimi insanlar istediği gibi kurar. İstersem dumanla haberleşirim istersem BiR büYük Bir KüçÜk YazArım ! Sana dokunuyor mu ? Git malezyada yoga yap da öldürsünler seni yoksa ben sinirimi alamyacağım. Velhasıl Kelam, sizin çok özgün(!) yapınızı onaylıyor, araba jantlarından kolyelerinize bayılyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.