FantastiClaira Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2009 Bir sitede okudum ve çok şaşırdım şöyle yazıyordu: "Astral seyahatte uzmanlaşınca başkasının bedenine girip onun düşüncelerini okuyabilmeniz mümkündür." Böyle bir şey gerçekten var mı? Bunun haricinde ben 2 gündür astrale çıkmayı deniyorum ve vücudumda azda olsa titremeyle karıncalanmalar ve gerinmeler oluyor ayrıca kollarıma ve bacaklarıma iğne batar gibi oluyor sizce çıkmaya yakınlaşmışmıyım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Defkalion Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 güven özberi ve tecrübe ister geyik bir yana, uygulanan yöntem tam olarak öyle değildir.. hedeflediğiniz kişinin rüyasına projekte olup, veyahutta astral ortamda yanına gidip, biraz da telepatik yetenek kullanıp sorular sorup cevaplar alınabiliyor bildiğim kadarıyla.. böylece düşüncelerini, hakkındaki bilgileri elde edebiliyorsunuz.. bu durumdan korunmak ise farklı bir konudur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 astral seyahatte o kişinin 3.gözünden içeri girilip düşünceleri hayalleri görüyosa rüyasını görülebilir diye okudum ve evt yaklaşmıssın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onuracar Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 insan bedenine değilde bana göre bir hayvanın bedenine girebilriz yapabilirsem astral seyahat deneyceğim. tabi uzmanlaşmak gerekyior. benim düşüncem bu insan bedenine giremeyiz... ama belki hayvanların bedenine girip onları kontrol edebilirz.. :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FantastiClaira Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Cevaplarınız için teşekkür ederim umarım yakında astral seyahate bende çıkabilirim. İnsan bedenine profesyonelleşince girmeyi denemek isterim doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wishdropper Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 bunu defalarca kez deneyimleyen biri olarak durumun tam olarak böyle olmadığını belirtmek isterim.düşüncelerini okumak değil düşünceleri olmak diyelim ona. Astral Seyahate çıktığınızda farzedelim sevgilinizin evine gittiniz ve odasında uyuyor.O anda onu yatakta yatan bedenini ve bir miktar üstünde 20 cm kadar bir ışık hüzmesi görürsünüz.bu ışık hüzmesi onun astral bedenidir. Astral bedenine temas ettiğinizde siz onun rüyasında oluyorsunuz.Ama ne rüya gördüğünü bilemezsiniz sadece o anda sizin söylediklerinizi duyuyor ve sizi görüyor olacaktır.Fakat bu uygulama belirli bir uzmanlaşmaya gelmeden yapılmamalıdır.Vaka , karabasan etkisi görebilir.Karabasan da zaten bu yolla sizin astral bedeninize nüfuz eder ve siz astral seyahati bilmediğiniz için istemsiz çıkışta sadece sabit hareket edemeden kalırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SanSolaris Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 bunu defalarca kez deneyimleyen biri olarak durumun tam olarak böyle olmadığını belirtmek isterim.düşüncelerini okumak değil düşünceleri olmak diyelim ona. Astral Seyahate çıktığınızda farzedelim sevgilinizin evine gittiniz ve odasında uyuyor.O anda onu yatakta yatan bedenini ve bir miktar üstünde 20 cm kadar bir ışık hüzmesi görürsünüz.bu ışık hüzmesi onun astral bedenidir. Astral bedenine temas ettiğinizde siz onun rüyasında oluyorsunuz.Ama ne rüya gördüğünü bilemezsiniz sadece o anda sizin söylediklerinizi duyuyor ve sizi görüyor olacaktır.Fakat bu uygulama belirli bir uzmanlaşmaya gelmeden yapılmamalıdır.Vaka , karabasan etkisi görebilir.Karabasan da zaten bu yolla sizin astral bedeninize nüfuz eder ve siz astral seyahati bilmediğiniz için istemsiz çıkışta sadece sabit hareket edemeden kalırsınız. Teşekkürler wish, peki böyle birisinin astral ruhuna dokunup ertesi gün ona sordunmu rüyasına girip girmediğini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 güven özberi ve tecrübe ister kısaltma yazmaman ıyı olmus duymustum bende ama tehlıkelı bırsey bence zarar verme ve gorme olasılıgı yuksek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Eğer böyle bir şey yapılabilirse... Tüm ölmüş insanların yani gümüş kordonları kopmuş insanların.. Başka bedenlere girebilceği tezi çıkıyor ortaya.. Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Ama gümüş kordon her zaman olmaz ve eğer koparsaki öldün demektir öyle diyosun zaten peki ölmüş insanlar serbestçe spatyomda gezinebilirmi yani astralde yaşayanlar açısından bakma onlar için herşey farklı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eroskun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Ben anlatmak istediğimi tam olarak anlatamadım sanırım.. Bak ben diyorum ki.. Her insanın bedenine bağlı tek bir gümüş bağ var ve bu bağda zaten kendi ruhuna bağlı.. Senin onun bedenine girebilmek için o bağı koparman yani öldürmen gerekir.. Ve diyelim ki öldürdün.. Kendi astral bedeninide kendi bedeninden ayırman (bağı bozman) yani kendini öldürmen gerekir.. Ve diyelim ki kendini de öldürdün.. Kendi astral bedenini yerine geçmek istediğin ve öldürdüğün insanın bedenine nasıl bağlıyacaksın? Gümüş kordonu kendin yaratman gerekir.. Ki bu bence imkansız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wishdropper Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 evet sordum defalarca kez.hatta uyanınca beni aradılar direk seni rüyamda gördüm diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaviPrens Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Yakınlaşmak mı? Geçen sene başladığımda bende de onlar oluyordu. Bünyeden bünyeye değişir yakınlaşmak ancak vücudun karıncalaşması vs. bunlar daha hiçbir şey.. EDIT- Bedenine girme diye bir şey yok. Ne kadar ilerlemiş dahi olsan yapabileceğin en fazla yakınlaşma rüya yoluyla sağlanacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Bedenine girmek diye birşey var arkadaşlar fakat teoride mümkün olan bu olayı pratiğe döken hiç kimseyi görmedim daha. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaviPrens Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Astralin profesörü olsanız yine yapamazsınız. İddia etmeyin, boş konuşmuyorum.. En fazla rüya ve telepati ile... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Peki arkadaşım senin olduğun yerde yorum yazmıycaz anlaşıldı, başka bi isteğin var mı sana ibadet falan da edelim mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Bence mümkün değil ve saçma sen astrale çıkınca ruhunun sadece bir katmanı çıkar yani astral bedenin sen gene bedenine bağlısın bilincinin bir kısmı hala orada kalır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometheus Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 güven özberi ve tecrübe ister geyik bir yana, uygulanan yöntem tam olarak öyle değildir.. hedeflediğiniz kişinin rüyasına projekte olup, veyahutta astral ortamda yanına gidip, biraz da telepatik yetenek kullanıp sorular sorup cevaplar alınabiliyor bildiğim kadarıyla.. böylece düşüncelerini, hakkındaki bilgileri elde edebiliyorsunuz.. bu durumdan korunmak ise farklı bir konudur. Bu durumdan korunmak nasıldır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaviPrens Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Peki arkadaşım senin olduğun yerde yorum yazmıycaz anlaşıldı, başka bi isteğin var mı sana ibadet falan da edelim mi? Keyfin bilir. Doğru bildiğimi savunurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wishdropper Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 hayatınızda astrale hic ciktinizmi? neden ck bilmislik yapiyorsunuz.bilmediginiz konular hakkinda konusmak size ne kazandirabilir.ben yaptım ve anlattım.varsa yapan anlatabilir.astral seyahate toplasan isteyerek ve bilinçli şekilde çıkan 15 kişi filan var tanıdığım koskoca istanbulda.oyuncak sanıyorusunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
h0l0caust Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 bişey sorcam diyelimki astral sseyahatte birinin yanına gitmek istiyosun ama onun nerde olduğunu bilmiyosun onun yanına gidilebilirmi? bide kişiyi gömek için ille onun uykudamı olması gerek ? sorularıma cvp veren olursa sevinirim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 wish en basta sana güzel bişi söliyim. Meziyetlerin başı olsa gerek mütevazılık, dil ile değil el ile yapılır ustalık... Bu bana akrabalarımdan kalma bir sözdür. Başka yerde duymadım. ama anlatılan çok önemli deil mi? bilmeden konuşan gümüşünü seve dursun sendeki altından habersiz. Sen altınına bakdur karşındaki senden çaresiz. ... Gibi bişiler daha vardı sanırım. AStrala çıkmayı bende deniyorum. zaman buldukça geçen ene ilk deneyimlerim çok zor olurdu ama şimdilerde sadece 5 dk lık bir gevşeme ile çıkma öncesi duruma ( trans) girebiliyiorum. Aam daha tam olarak bilgi sahibi olmadığım için bedenden çıkmadım . Sanada mutlaka hak veriyorum ama burada buluna insanlarda boş konuşmuyoalrki arkadaşım. sitenin içieriğini biliyorsun herkes bu tür vakalardan haberdar ve birazcık olsada o konuda bilgili. Söylediklerine gelince bende katılıyorum Wish. İnsnların rüyalarına dahil olunabilir astral seyehatteyken fakat asla o insannın bedenine sıkışamassın. Yoksa cinden şeytandan ne farkın kalır ? D: Vesselam bizler bilgi kırıntılarını elde edebilmiş bir kesim olarak şanslıyız. Burada kavga derecesinde tartışıp boşa zaman harcamaya gerek var mı sizce ? Birbirimize bilgilerimizi sunalım ama gelen yeni bilgilerede açık olalım değil mi ? Çok fazla konusmus olabilirm, bunun için özür dilerim. Kusuruma bakmayın ... Son olarak holocaust yanmına gitmek istiyorsan onu düşünürsün ve yanına gidersin. Kişiyi görmek iiçinse o grmek istediğin kişinin war olması yeterli ... Eğer sen ona görünmek istemiyorsan tabii. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
h0l0caust Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 beni görmesi için uykuda olması lazım ozaman astral seyahatte nası görünüyoz çıkmadan önce süslenmemizmi gerek hehe :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wishdropper Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 ben tartışma yapmıyorum.yanlış bilgiler verenler yüzünden burda zaman kaybediyorsunuz. astral seyahati yapabilmeniz için meditasyonu iyi bilmeniz , farkındalığı keşfetmeniz ve quantum düşünmeyi bilmeniz gerekiyor.ileri seviye bir yetenek olan astral seyahate kafadan geçemezsiniz. bu ilkokula giden birine trigonometri öğretmeye benzer. önce meditasyonda uzmanlaşmak gerekir.hiçbirşey düşünmemenin ne olduğunu keşfetmelisiniz.zihni susturmayı bilmeli,kendini izlemeyli bilmeli ve merkezlenmelisiniz.bunlarda aylar süren bir süreçten geçiyor.bunlar temel eğitimler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merve1012 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 nasıl farkında olucaz astral seyahte çıktığımızın ben mesela süreklik rüya görüyorum hepsini çok rahat hatırıyorum rüyanın içinde olduğumunda farkında oluyorum her istedğim yerde olabiliyorum ama hepsi bilinçsiz olrak gerçekleşiyo sanki o an düşünmeden oluyomusş gibi nasıl olcak ki mantıklı olarak bilmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.