raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2009 efendim bu ikinci fotoğrafımızda ise, tam anlamıyla açıklamalı bir kredi kartı limiti yükseltme için yapılan bir talebi görüyoruz...fazla açıklama yapmak istemiyorum çünkü okuyacağınız yazı tam anlamıyla açıklıyor... aradım bulamadım valla... http://img242.imageshack.us/img242/8233/akbankmp7.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 '' Akses ve Amerikan Ekispires '' :rofl: Teşekkürler Rasko. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RexOfTheDark Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 bunu kaç saate yazdı merak ettim şimdi , çok düşünmüş olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 ya çok matrak birşey bu ya koptum gerçekten "Amerikan Ekıspires"XD XD:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nghn Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 ayle xD (aile..) yha bunun yazı stili ne ?? xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 aşağıya doğru biraz cebelleşmiş yazarken. "ayle şirketidir 15 yıldıır hemk kemkk.. dııt." bence bu talepten sonra limiti düşürmüşlerdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 kartı iptal ederim ben ne limiti yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 ayle xD (aile..) yha bunun yazı stili ne ?? xD tıpkı "yha" gibi dimi? Chip parayı "çipis para" şeklinde telaffuz eden müşterim olmuştu...Fakat,Akses ve Amerikan Ekıspires telaffuzunu da ilk kez duymuyorum:D Yalnız şu var ki, adam derdini anlatmakta zorluk çeksede bir zamanlar kolay kolay herkese verilmeyen Amerikan Express kartına sahip yahu:DAyrıca beyan ettiği mal varlığı eğer doğruysa,bırakın limit yükseltmeyi,üstüne birde kredi vermişlerdir,bankalar sever böyle müşterileri:D Yeri gelmişken bende kendi başımdan geçen bir olayı paylaşayım:D Bir müşterimin,kredi kartı başvuru formunda yer alan "Eşinizin mesleği" bölümündeki alana,bariz bir şekilde "Ev Garısı" yazdığını anımsattı birden bu olay:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HeII Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Ben Bu Olaya Sadece Gülerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 "kartlarımdaki çalışmalar" .. hmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Uçmuş bu uçmuş, iyi palavra atmış.Lingo Lingo Şişeler:dance2::dance2:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 abd'de olsa adamı vergi kaçakçılığından içeri alırlardı. nakit girişi çıkışı iyi ama vergi levhasındaki beyan her zamanki gibi düşük. vergi kaçırmak için )) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 emoların anadolu modeli zuhaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 beyamcanın da her bi şeysi var evi var ayrıyeten arsası var ayrıyeten bürosu var ayrıyeten arabası kamyonu var:rofl: gold üye falan olmuştur artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.