killercook Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2009 23.01.2009 tarihinde Habertürk kanalında yayımlanan Saba Tümer'le Bu Gece programının konukları Sirius Ufo Araştırmaları Derneği Başkanı Haktan Akdoğan ile Kur'an daki sırları açıklaması ile gündeme gelen Ömer Çelakıl dı. Programda Dünya Dışı Yaşam, Ufolar, 2012 yılında dünyanın gireceği öngörülen Foton Çağı ve etkileri, Kıyamet kavramı ve bunun gibi birçok konu hakkında ilginç bilgiler ve yorumlar verildi. İyi Seyirler... Programı aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sawyer6161 Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 evet dostum o programı bende izledim gece 2 de bitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Ne yazık ki izleyemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 obama'nın töreninde ufo geçmiş yeni öğrendim veriyor :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Evet bende canlı yayında izleme şansına nail oldum fekat Benim gönderdiğim ve hatta seyircilerin gönderdiği bir çok soru cevap bulamadı çünkü Ömer çelakıl yüzünden sürekli tartıştılar ve bir çok konu konuşulamadan tartışma uzadıı gitti. Ancak programda en çok üzüldüğüm Bizim güzel izmirli kızımız Saba tümer'in yüzünü çok az gösterdiler ona yanıyorum. Onu çok seviyorum çok tatlı bir hatun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 sağol killercook izlemeye devam ediyorum çok keyifli:) dogon haktan akdoğanın sitesine at sorunu veya taksime gidip sor canım memnuniyetli cevaplayacaktır ben de ekran karşısında cvp verip duruyorum buradan ömer e ... bu arada çok takdir ederim onu da araştırmacı ruhunu takdir ediyorum... fikirler uyuşmayabilir... saygı gösterilince sorun çıkmaz... dünyanın tek ve insanların en güzel olarak nitelendirilmesi bencillik ve ego gibi tınıyor aslında bana... ayrıca dünya o kadar kusursuz ki ne demek diye düşünürsek kusursuzluk kavramının karşıtlığını bulacak bir şey olmalı ki biz şu an bahsedilen karşıtlığın daha galaksimiz kadar küçüğüüne bile hakim değilken -ki bence olmayalım bile gerek yok- nitelik karşılaştırmasını nasıl sağlıklı yapabiliriz vs vs gibi şeyler çakıyor kafada tabii... daha çoğalacak bu programlar açık fikirli olabilmemiz dileğiyle -------------------- haktan yaa döktürrrrr yürrüü beeaa aslanımm demek istedim birden -------------------- dogonun da benim de adım geçmiş hihi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Evet kendimi çok ünlü hissettim o yüzden aahh ah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Evet bende canlı yayında izleme şansına nail oldum fekat Benim gönderdiğim ve hatta seyircilerin gönderdiği bir çok soru cevap bulamadı çünkü Ömer çelakıl yüzünden sürekli tartıştılar ve bir çok konu konuşulamadan tartışma uzadıı gitti. Ancak programda en çok üzüldüğüm Bizim güzel izmirli kızımız Saba tümer'in yüzünü çok az gösterdiler ona yanıyorum. Onu çok seviyorum çok tatlı bir hatun o gün giydiği kıyafet 10 numaraydı gerçekten, offf.... 10 numara hatun, hadise madise hikaye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sawyer6161 Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 arkaşdaşlar haktan akdoğan bir şeyler saklıyor genelde bazı sorulara kaçamak cevaplar veriyor çok önemli bilgiler var elinde ama açıklamıyro hep zamanı geldimi sölenecek deniyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner2693 Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 ben seyretmeyi çok istiyordum fakat televizyonda haber türk kanalının çekmediğini biliyodum 2 gün sonra tv ye bakakrken habertürlü görünce bi kötü oldum şu kotadan dolayı ayın bırınde seyretçem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 arkaşdaşlar haktan akdoğan bir şeyler saklıyor genelde bazı sorulara kaçamak cevaplar veriyor çok önemli bilgiler var elinde ama açıklamıyro hep zamanı geldimi sölenecek deniyor neden zamanı gelince söyleneceğini bu konuyla ilgili kitapları okuyan herkes bilir sawyer:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 arkaşdaşlar haktan akdoğan bir şeyler saklıyor genelde bazı sorulara kaçamak cevaplar veriyor çok önemli bilgiler var elinde ama açıklamıyro hep zamanı geldimi sölenecek deniyor ben hiç farketmedim öyle bir şey? hangi soruya karşılık bunu dedi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 2012 alametleri kendisini gerçekten hissettiriyor. Her an deprem oluyor dünyada. Volkanlar içinde az kaldı. Haberde gördüm bi volkandan şüpheleniyorlardı. Şimdi gerçekten basit geliyor yazdıklarım ama kanallarda zaplarken "yanardağ patladı" haberiyle karşılaşırsınız söylediklerim aklınıza gelsin ve asla korkmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 marmara denizinde çalışıyorlar mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 neden zamanı gelince söyleneceğini bu konuyla ilgili kitapları okuyan herkes bilir sawyer:) fotonkedi fotonkedi ! sawyer6161 'in demek istediği yine daha önce habertürkte anlattığı şey. Program da Harun kolçak ile canlı telefon bağlantısında harun kolçak konuşurken , Haktan Akdoğan, Saba Tümer'e cep bilgisayarından birşeyler gösteriyor ve ardından Saba Tümer'in yüzü şaşkınlığını gizleyemeyen bir ifade şekline bürünüyor. Bunun ardından Haktan Akdoğan Türkiye'de bir bilim kadınıyla uzaylı varlıklar arasında bir bilim transferi olduğunu söylüyor. Faka cep bilgisayarında Saba Tümer'e ne gösterdiği hala bir muamma. Herhalde onu demek istedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 ahaha tamam ama yine de o bilgi için de geçerli olan henüz insanlığın bunu kabul edebilecek bilinçte olmadığı... zaten yakında açıklamaya başlayacaklar nereden olduklarını ve daha birçok şeyi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Öyle mii ! Ne zaman ? Ne zaman hadi söylee .. Çok merak ediyorum.. Nerden öğrendin bana da söyleee bende gireyim bakayım o siteye linkini verirmisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 dogoncanım şimdi değil yani bi sitede değil bu belirgin olan ama yavaş yavaş çoğalan işaretleri haberler ve görüntüler olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Hmmm anladım:ermm: Umarım yakında hepimiz görürüz bu işaretleri:) Teşekkürleer:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 fotonkedi fotonkedi ! sawyer6161 'in demek istediği yine daha önce habertürkte anlattığı şey. Program da Harun kolçak ile canlı telefon bağlantısında harun kolçak konuşurken , Haktan Akdoğan, Saba Tümer'e cep bilgisayarından birşeyler gösteriyor ve ardından Saba Tümer'in yüzü şaşkınlığını gizleyemeyen bir ifade şekline bürünüyor. Bunun ardından Haktan Akdoğan Türkiye'de bir bilim kadınıyla uzaylı varlıklar arasında bir bilim transferi olduğunu söylüyor. Faka cep bilgisayarında Saba Tümer'e ne gösterdiği hala bir muamma. Herhalde onu demek istedi Evet Dogon o programı bende izlemiştim. Harun Kolçak konuşurken cep bilgisayarından bi görüntü gösteriyo ve resmen kadının gözleri büyüdü. Ayrıca o programda marmara denizi üzerinde, fay hatlarında çalışma yaptıklarını söylemişti. Ve ayrıca türkiyede bir kadının dünya dışı varlıklarla iletişim içinde olduğunu ve bunun kim olduğunun da zamanı gelince açıklanacağını söylemişti. Merakla bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sawyer6161 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 arkdaşlar dogon benim ne demek istediğimi anlamış insanların bilinç düzeyinin çok düşük olduğu için zaten büyük bir yok oluş olacak -------------------- bu arada ömer çelakılı hiç sevmiyorum herşeye bir paçavra buluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 ömer çelakıl nın orda işi yoktu bence herşey bi montaj dır diye bakıyor ... Ayrıca tv lerin yarattığı birisi orda işi yok bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Programda alternatif düşüncelerede yer vermeye çalışmışlar. Ancak alternatif düşünceninde elinde, ufo gerçeğinin aksini kanıtlayan yada kanıtlamaya çalışan bir veri , bir delil v.s. bulunmadığı için orda bulunması bir tek seyircilerden gelen soruların yanıtlanamaması durumunu yarattı buda pek iyi olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 alternatif düşünce nin de biraz mantık sınırlarında olması gerekir... Beyaz Show da bi karakter vardı... 49 un karekökünü al 7 ... 5 le topla 12.. demek ki 12. ayda kıyamet kopacak bunun gibi bişiler yapıyo kendisi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arcanum Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 zacharias sitchin kendi dünya tarihçesini yazarken acaba bu kadar ünlü olacağını kendisi düşünmüş müdür merak ediyorum ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.