Typhon Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2009 Binlerce kez masallara, filmlere, romanlara hikaye olan ölümsüzlük sonunda bulundu. Okyanusun derinlerinde yaşayan bir tür denizanasının ölümsüz olduğu ortaya çıktı. http://www.ekolay.net/haber/images/canli-olumsuz-270109-ic1.jpg Bilimadamları yaptıkları araştırmada, Turritopsis Nutricula adlı denizanasının yetişkinlikten sonra, genetik yapısını değiştirerek tekrar çocukluğuna döndüğünü ve bu sürecin sonsuza dek sürdüğü belirlendi. Bu denizanaları da Tolkien'in ünlü kahramanları Elf'ler gibi sadece "öldürülünce" ölüyorlar. Panama'da bulunan ünlü Smithsonian Tropik Araştırmalar Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, bu canlının seks yolu ile gençleştiği belirtildi. Buna göre 5 mm boyundaki canlı, cinsel olgunluğa geldiğinde yani daha fazla üreyemediğinde, genetik bir değişim geçiriyor. Ve sonra gençliğine yani ergenlik yaşlarına geri dönüyor. Bu süreç sürekli tekrarlanıyor. (Vatan gazetesinden alıntıdır.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aloneaqin Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Vayyy anasını çok ilginç Bizde'de olsa şu Teşekkürler Paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Lokman Hekim geldi aklıma xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
carissmatic Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Çok İlginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 şu resimde fotojenik çıkmış http://gormendizer.files.wordpress.com/2007/06/turritopsis-rubra2_copyright_peter-schuchert_cropped.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Evet,dikkat çekici burada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 abyss te mi yaşıyormuş acaba kendileri ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 vay be demek çiftleşince gençleşiyolar bunu çabuk insanlara uygulamalılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 ee biz nası ölümsüz olcazz?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Opss çok soru geldi yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 ahaha bu riski göze almayıldın typhon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 eyvah çok yüklendik çocuğa yawf xD arklar relax xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Ya arkadaşlar ben paylaşımı yaptım sorulara cevap vermek içinde ufak bir araştırma daha yaptım ama belirgin bilgiler dışında birşey yok."Bekleyip göreceğiz"deyip sıyırttığımı düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Ya arkadaşlar ben paylaşımı yaptım sorulara cevap vermek içinde ufak bir araştırma daha yaptım ama belirgin bilgiler dışında birşey yok."Bekleyip göreceğiz"deyip sıyırttığımı düşünüyorum go go go Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Zor bi soru mu sordum geri alıyorum ozaman.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 bence bu buluş hippi dönemine dönmeyi özetliyor... savaşma seviş ama olay şu eğer karanlıkta yaşıyorsan -ki tipinden öyle anlaşılıyor - kiminle sevişeceğini doğru seçmelisin kazara bir ahtapot veya vatozla öpüşürken bulabilirsin kendini o zaman da gerçekten ölümsüz olursun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 bence bu buluş hippi dönemine dönmeyi özetliyor... savaşma seviş ama olay şu eğer karanlıkta yaşıyorsan -ki tipinden öyle anlaşılıyor - kiminle sevişeceğini doğru seçmelisin kazara bir ahtapot veya vatozla öpüşürken bulabilirsin kendini o zaman da gerçekten ölümsüz olursun:) süpersin ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertari Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Umarım ölümsüzlüğü bulmazlar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 hiç bir varlığın ölümsüzlüğü Yoktur, ölmeyecek baki kalınsaydı geçmişten bu güne dünyaya sığmazdınız, deniz anası ölümsüz diyen bilim adamları sanırım kendi genetiklerden karıştırmış olmalıdır, kusura bakmayın abartılı haberdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Hayııııııııır! bence ölümsüzlük mümkün. Ama bu öyle gençleşerek olmuyor. Tabi isterse insan bunu da yapabilir. Ancak bilindiği üzere insan ; zamana , mekana ve maddeye hükmedebilmektedir. Bu farkındalık seviyesine ulaşıldığında o zaman isterseniz kendinizi gençleştirirsiniz istersenizde sonsuza dek yaşarsınız Ben ölümsüz olmak istiyorummmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Zamandan intikam alacağımız vakit geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 bu canlıya gerçekten acııdım sonsuza dek yaşıyor yani öylemi iğrenç bi duygu olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 hiç bir varlığın ölümsüzlüğü Yoktur, ölmeyecek baki kalınsaydı geçmişten bu güne dünyaya sığmazdınız, deniz anası ölümsüz diyen bilim adamları sanırım kendi genetiklerden karıştırmış olmalıdır, kusura bakmayın abartılı haberdir Diğer görüşlere son derece saygısı olan bir insanımdır ama ben zamanında domuz pisliği ile uzuvların yeniden oluşması ile ilgili bir konu açıtığımda olay dinsel boyuta çekilmişti ve habere saçma denildiğini de iyi hatırlıyorum.Bildiğiniz üzere undan seneler önce uçmaya hayalcilik,zamanda yolculuğa imkansızlık,görünmezliğe delilik gibi çeşitli sıfatlar takılmış.Şimdi de "ölümsüzlük"ten bahseden bir haber için "abartılı" şeklinde bir yorum yapıldığını gördüm,bu daha böyle gider ama birgün sır çözülecektir ve söylenen sözlerin yerini şaşkınlık,anlam verememek gibi vs. duygular alacaktır.Neyse şimdilik istediğinizi diyebilirsiniz,meydan sizindir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 elfler 1200 yıl civarı yaşarlar ve yaşamdan sıkılıp uzaklara giderler veya ölümü seçerler. Eğer böyle bir şey insana entegre edilirse sonuçta insanında olacağı budur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Şaşırdııııımmm:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.