Dolunay Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2007 Akrebin gözleri Akrebin gözleri her an üstümde sanki Akrebin gözleri öyle yaman ki Öylece bakıyor hiç göz kırpmadan Bekliyor beni kımıldamadan Hainlikle dolu boşalan bakışları Sanki bitmez bir kin nefret soluyor Yavaş yavaş yandan yaklaşışları Belli ki küçük bir fırsat kolluyor Sen oradasın ben buradayım Sanma ki ben korkulardayım Bundan böyle ben kuşkulardayım Akrebin gözleri akrebin akrep Akrebin gözleri akrep akrep Akrebin gözleri, zaman böyle geçerken Bekleme boşuna bekleme beni Bir yerlerden gelip bir de giderken Varolmak yokolmak ne farkeder ki? Akrebin gözleri akrebin akrep Akrebin gözleri akrebin akrep Anlamadım Anlamadım ne oldu o günden bu güne kadar Her günüm bir ayrı her gecem bir ayrı Her baktığım yerde bir sen Her nefeste her düşüncem sen Anlamadım ne oldu birden Ben sevmeyen sevmek istemeyen Seviyorum deli gibi gönülden Sen mevsimler gibi değişen Sen çiçekler gibi açan Her gülüşünde güneş gibi doğan Hayatımı dolduran gönlümün bir tanesi sen Anlamadım ne oldu birden anma arkadaş Anma arkadaş Bir sevgili uğruna gel sen de benim gibi Yanma arkadaş O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine Kanma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bıraktı gitti seni neden ismini andın Anma arkadaş Bir gün geri dönecek senden af dileyecek Sanma arkadaş Yırt at gitsin resmini unut artık ismini Anma arkadaş Anma arkadaş Bir sevgili uğruna gel sen de benim gibi Yanma arkadaş O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine Kanma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bıraktı gitti seni neden ismini andın Anma arkadaş Bir gün geri dönecek senden af dileyecek Sanma arkadaş Yırt at gitsin resmini unut artık ismini Anma arkadaş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 cok sevrem saol paylaşım için ..yanlızlar rıhtımında şarkısıda cokgüzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 onuda eklicem zamanım olmadı ki.Vergi iadesi fişleirni hepsi kayboldu benim e değil patronun oğlunun bulamazsam rezil olurum hiç biyerde de yok onu arıyorum kaç saattir.Fiş bulsam yeniden yazcam valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 hııı bulursun inşallah ..bulunca şu bizim şarkıyıda eklersin artık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 arap saçı bir derdim var dinleyin ey gökteki yıldızlar beni benden çalarak kaybolup gitti yıllar aşk aşk aşk yüzünden ızdıraba kul oldum ömrüm böyle tükendi ne kadar zalim yıllar gönlüm söz dinlemiyor sevdiğimi ver diyor kim görse şu halimi bir daha sevme diyor of aşk yüzünden arap saçına döndüm çöz beni arap saçı çivi çiviyi söker budur bunun ilacı sen gittin saçlarıma erimez karlar yağdı mevsimlerin tadı yok baharım sende kaldı ansızın gidiverdin haber bile vermedin hem kendin harap oldun hem beni benden ettin erkin koray aşk oyunu Her gece ben senin için Döküyorum gözyaşları Neden böyle değişti yar Gözlerinin bakışları? Aşk oyunu bunun adı Ayrılınca kalmaz tadı Her aklıma gelince sen Yüreğimde başlar acı Aşkımız bir serap oldu Gül yüzüm bak nasıl soldu Kurduğumuz hayallerin Sonu neden böyle oldu? erkin koray aşkımız bitecek Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdim üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki bu dünya sana kalacak Senin de gençliğin elbet solacak Herkesi kendine yar olur sanma Yine benim sana tek yar olacak Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Ne seni görseydim ne de sevseydim Gönlümü vermezdim böyle bilseydim Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin Seni sevmektense keşke ölseydim Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende erkin koray çöpçüler Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben düştüm aşk ateşine Sende düşme yanarsın erkin koray devlerin nefesi Çın çın Çınlıyor kafamda Kurbağaların sesi Yok! Kurbağaların değil, Bu devlerin nefesi Çın çın Çınlıyor kafamda Kurbağaların sesi Doğmuyor içime ötesi Şiir Devlerin işi Benim gibi bir cüce kişi Yeltenmesin sakın Devlerle boy ölçüşmeye Ne o? Nedir o? Birden bire karşımda beliren... Arka ayakları üstünde duran Garip yaratık? Nasıl da bakıyor Toparlak gözleriyle Hiç kıpırdamadan bana... Bak...! Titremeye başladı şimdi Bu cumcuma... O titredikçe, Görünmez teller havada Çarpıyor suratıma... Dur diyorum sana! Ne oluyor bu titremek? Dinlemiyorsun, Dinlemek istemiyorsun demek Öyleyse seni Gebertmek gerek..! Uzatarak elimi yanımda yanan muma, Ateşini tuttum yaratığın başına... Ve ateş... Büyüdü Büyüdü Ikiye bölündü Bir parçası Top top Uçtu havaya Ve bu ateşten top havalarda dolaştı Geldi, Yuvarlandı, Düştü önüme... Erimiş demirden sıcak, Cam gibi parlaktı bu yuvarlak... Yaratığın başındaki ateş ise Yandı Yandı Ve söndü... Yaratığı deliye döndürdü Başladı sıçramaya Yüzünü yerelere sürüp Öteye beriye koşuşmaya... Ağzı burnu şişmişti Gelip tam karşıma dikildi Parlak gözlerini gözlerime dikti Ve bekledi... Bak..! Şimdi karşımda Bir şair de belirdi Şair bağırıyor,çağırıyor "kalem! Kalem!" Diye haykırıyor... Doğdu demek içine..! Kalem arıyorsun demek Döktürmek için kağıdın üzerine... Kalem ha..! Yazacaksın Yazacaksın da, Yazılarımı bir yana atarak Yazılarını okuyacaklar Bana cüce deyip Seni dev sanacaklar... Yok sana kalem! Yok..! Nafile yere bağırıp çağırma Kim koşar imdadına..? Ne o? Karşımdaki yaratık sallandı Bir o yana Bir bu yana... Ve bir kalem atarak Şairin kucağına Sessiz bir kahkaha salıverdi Bakarak suratıma... Çın çın Çınlıyor kafamda Kurbağaların sesi Yok! Kurbağaların değil, Bu devlerin nefesi erkin koray estarabim Çok memleketler gezdim Neler gördüm görmedim Şu kocaman dünyada Senin gibi görmedim. Böyle bir istemem İstesem de istemem Güller bitti dilimde Nasıl diyeyim bilmem. Estarabim,estarabim Sağdan soldan estarabim. Ateş olmayan yerde Duman tütmezmiş derler Zaman zaman halini Bir görseler gülerler. Böyle bir yar istemem İstesem de istemem Güller bitti dilimde Nasıl diyeyim bilmem Estarabim,estarabim Sağdan soldan estarabim. erkin koray fesuphanallah Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken öbürü de başlar vermesin Allah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım Allah Yok mu çaresi dostlar fesuphanallah Alemin keyfi yerinde yine maşallah Bize de bir gün kader güler güler inşallah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım Allah Yok mu çaresi dostlar fesuphanallah erkin koray gül ola harman ola Yıllar oldu halim böyle Gün Ola harman ola!... Kor olup dönmeden Küle Sabır ola sarman ola!... Nerde o pembe yarınlar? Nerede mor kaldırımlar? İnsanoğlu böyle mi var? Gün ola harman ola!.. Ye babam ye,ye kalmasın! Fakir ekmek de almasın! Dünyayı yesen doymazsın, Sabır ola sarman ola!.. Cambaz olduk, bak, hepimiz, İp üstünde kaderimiz... Yürüyoruz hep çaresiz, Gün ola harman ola!... erkin koray karlı dağlar Karlı dağlar geçit vermez Garip gönlüm ağlar gülmez Nazlı yarim gitti gelmez Tanrım niçin aldın o gül yüzlümü Garip gönlüm kanlar ağlar Gözlerimden yaşlar akar O güzelim lüle saçlar Kalem kaşlar bal dudaklar Geeel bana yarim Tanrım al beni beni de Karlı dağlar yol ver bana Söyle gidem hangi yana Elden birşey gelmiyor Tanrım kavuştur beni ona erkin koray kızlar Gönül verdim kara gözlü esmere Alıp götürdüler beni askere Kurban olam size ey komutanlar Kızları da alın askere. Yüce ey dağlar senin karın biter mi? Yanmayan ocakta duman tüter mi? Kurban olam size ey komutanlar Yar olmazsa bu askerlik biter mi? Nazlı yare için için yanardım Bu askerliği ben bitmez sanardım Ne çabuk gelirmiş meğer teskere Herkes seve seve gitsin askere. Kızları alamyın artık askere!... erkin koray sen yoksun diye Yine bulutlar seyrini unutmuş Semaya baksana matem mi tutmuş Gökte ne ay var, ne de bir yıldız Her taraf karanlık ve de ıssız Sen yoksun diye,sen yoksun diye Her gün ağlıyorum Sen yoksun diye Esen rüzgarın kesilmiş nefesi Çoşkun dalgaların çıkmıyor sesi Bu ne sessizlik,bu ne durgunluk Doğan güneşe bak rengi soluk Sen yoksun diye... erkin koray seni her gördüğümde İnan ki Senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da Başımı çevirsem de Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde İnan ki Senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Ne kadar kırgın olsam Dargın olsam da bile İnan ki Senden başka Senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde erkin koray sevdiğim Doğarken dünyayı böyle bilmezdim Elimde olsaydı belki gelmezdim Kaderin böylesine razı olmazdım Hepsine razı ettin beni sevdiğim Derdim var çekilmeyen aşkım var bilinmeyen Sabrım var yorulmayan senin yüzünden Ne olur anla beni, ne olur sevdiğim Gönlümü öyle fakir sanma sevdiğim Dertlerin deryasını aradım buldum Her derdi ayrı ayrı karşımda gördüm Derdimin dermanını onlardan sordum Yarine git dediler bana sevdiğim erkin koray yağmur Yağmurun sesine bak Aşka davet ediyor Cama vuran her damla Beni harap ediyor Bu yağmur seni benden Alıp götüren yağmur Aşkımızı sel gibi Silip süpüren yağmur Her damlada ah ettim Hayatıma kahrettim O kadar yanlizim ki Seni nasıl kaybettim Hayatima kahrettim Ooofff oooffff oooffff Ne zaman kapım çalsa Sen geldin sanıyorum Korkarım ki aşkımı Boşyere arıyorum Yine yağmur yağacak Seni benden alacak En acı ızdırabın Deryasına salacak Her damlada ah ettim Hayatıma kahrettim O kadar yanlizim ki Seni nasıl kaybettim Hayatima kahrettim Ooofff oooffff oooffff erkin koray yalnızlar rıhtımı bir ben miyim perişan gecenin karanlığında yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında bütün gece ağladım dalgalar kucağında yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında bir beni mi unuttular uçup gitti martılar geceler, ben ve deniz yalnızlar rıhtımında bütün gece ağladım dalgalar kucağında yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında erkin koray şaşkın Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın Şarap peşinden koşmak boştur şaşkın Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın Tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın Şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın Dün gece gördüm seni ters yola saptın Sana başka sözüm yok bu alem içinde Bir alemsin şaşkın sen alem içinde erkin koray Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2007 Çok güzel bir derleme çalışması olmuş gerçekten bir iki tane de klip ekleyelim bari Allah Aşkına Krallar Anladın mı? Çöpçüler Öyle Bir Geçer Zaman Ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 HAYAT KATARI YALNIZLAR RIHTIMI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 seni her gördüğümde ve sevince şarkıları süperr;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 İnan ki Senden başka Senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 aşkın şarabından bilmeden içtim sevda yolundan bilmeden geçtim aşkın bir alevmiş yar yar bir ateş parçası bilmeden gönlümü ateşe verdim bir sevmek bin defa ölmek demekmiş bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş şarabı zehirmiş içtikçe öldüm yolu hep uçurum düştükçe öldüm aşkın bir alevmiş yar yar bir ateş parçası bilmeden gönlümü ateşe verdim bir sevmek bin defa ölmek demekmiş bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.