emirhancan Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2009 arkadaşlar rüyalar geleceği gösteriyo benim bir olayım var anlatıyım çok önceden ( 3 sene filan oluyo ,3 sene önce nedir gothic bilmiyorum tabi) bir rüya görmüştüm. bir gothic kızla tanısıyorum ve kitapcıları geziyoruz , bana o aşk gibi geliyo rüyamda birşeyler anlatıyo geçen yaz da bir gothic kızla tanıstım.aşk gibi geldi ama kötü yüzünü gördüm ve birdaha beni aramadı.sormadı.anlattıkları cok iyi şeyler değildi burada bahsetmek istemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 benimkiler göstermiyo rüyalarımda gördüklerimi takip edersem hatta kötü şeyler gerçekleşiyo rüyaların tersi çıkarmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 tabikide her rüya geleceği göstercek değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 bilinçsiz olarak astral yapmış olabilirsin ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Geleceği gösterebilir, göstermeyedebilir.Benim rüyalar gerçek olsaydı şuan dünya uzaylıların sömürgesiydi bizde köleydik İlerde gerçek olursa bilemem tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Geleceği Tanrı'dan başka kimse bilemez arkadaşlar. Böyle küçük tesadüflere takmayın kafanızı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Rüya genel anlamda geleceği göstermez, ama bazen ,bazı şeyler malum olabilir... Allah bazı insanlara bir takım özellikler bahşetmiştir ama bu özellikleri kullanmasını yasaklamıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gothicmetal Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 farkıNdaLık oLmama duruMu oLabiLir mi _? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence yasaklamamıştır ... insanlar kendilerini unutmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 bence yasaklamamıştır ... insanlar kendilerini unutmuştur. Bu kuranda yer almaktadır,her türlü Büyü ve büyücülük yapanların ve büyüden medet umanlar ciddi biçimde uyarılır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 kuran için geçerli yani müslümanlar için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 kuran için geçerli yani müslümanlar için... E yani öyle zaten İslami açıdan yorumladım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 ben islami açıdan yorumlamadım ama ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 ben islami açıdan yorumlamadım ama ... Ama Allah açısından yorumladın,bu durumda Dini açıdan yorum yapmış oluyorsun... İnanmayan birisi direkt olarak karşı fikir öne sürse o zaman kendi fikridir dersin ama senin farklı oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 din demek islam demek değildir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mukpeor Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 bilinçli veya bilinçsiz gelecek görülebilir, görenler vardır, hep var olacaktır, ama siz görülmez diyorsanız zaten hiçbir zaman göremezsiniz ayrıca dini kitapları okuyup düz olarak anladığınızı çıkartmayın çünkü tüm yazılmış dini kitaplar çok yönlüdür ve anlamak kolay değildir biraz tek yönden bakmamak gereklidir tabi bu benim fikrim karşı çıkabilirsiniz buna saygı duyarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 Rüya genel anlamda geleceği göstermez, ama bazen ,bazı şeyler malum olabilir... Allah bazı insanlara bir takım özellikler bahşetmiştir ama bu özellikleri kullanmasını yasaklamıştır Büyücülük, falcılık,medyumluk fln bunlar iyi şeyer değil.. Bu işlerle uğraşanları tanıyorum, şimdi hepsi hasta yataktan kalkamıyorlar ve haala Tanrı tarafından seçilmiş ve görevlendirilmiş olduklarına inanıyorlar. İblis onları yavaş yavaş ele geciriyor.Size bazı şeyleri tanrının gösterdiğine,yeteneklerinizin oluğuna inanırsınız ama aslında bunu yapan %99 ihtimalle iblistir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 ulan iyikine benim ruyalarim gerçeklesmiyor yoksa sokaklar 3 gözlü pokemonlar la dolu olurdu uçan insanlarla cycloplarla Allah korusun (ben çok psikopat ruyalar görürüm) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pc_mehmet Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2009 peki size gördüğünüz bir olayı, ben bunu daha önce gördüm veya yaşadım diyormusunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavisakal Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Din demek İslam demektir.Diğer Dinler bozulmuştur sizler ne kadar inkar etsenizde CREMATORY ile ne kadar anlatask anlamıcaksınız bunu zaman göstericek ve gerçeği geçte olsa görüceksiniz hristiyanlıkmış peh!! siz İncili bile papazlarınız yazdı...Onu savunabilecek kanıtınız dair yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Rüyalarımız gelecekten haber vermez.Bilinç altımıza ittiğimiz şeyleri rüyamızda görürüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Rüyalarımız gelekten haber vermez.Bilinç altımıza ittiğimiz şeyleri rüyamızda görürüz. öyledir. doğrudur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.