serpentine Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2009 Hangi çizgi film/anime karakteri olmak isterdiniz acısıyla, tatlısıyla, karizmasıyla, yüzünüzde patlayan acme roketleriyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ROCKTHEROCK Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Tabi ki Hellsing :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 tasmanian devil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Tazmanya canavarı olmak isterdim... Taz sudan nefret eder:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 http://www.dan-dare.org/FreeFun/Images/CartoonsMoviesTV/PowerRangersMysticWallpaper1024.jpg bende power rangers olmayı cok isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 bütün çizgi film karakterleri çok tatlııı karar weremedim öle bi teklif gelirse kurra çekip karar wercem ama buggs bunny çok tatlı ♥ ♥ ♥ ♥ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2009 Kesinlikle Jimmy Neutron 13 yaşınd ama tam bir dahi(IQsu 300 ün üstünde ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 ben avatarımda görüldügü üzere zeke asakura olmak isterdim cok karizma bir tip senaryoya kurban gitti gerçi shaman king de harcadılar adamı ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lelenia Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 South Park'daki Kenny olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aR1F Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 avatar olmak isterdim veya bu ateş büken kraln oglu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 pikachu serefsizim önüme geleni simseklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl07 Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2009 kesinlikle bugs bunny olmak isterdim bayılıyorum onun alaycı tavırlarına ve zekasına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackburn Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 ben de Bugs Bunny olmak isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miliste Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 clementine olmak isterdim....bide haidi..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tinyandcruel Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 kyle broflovski veya bugs bunny Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 avatar aang ya da johnny bravo :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 kesinlikle şeker kız canddyy..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mana Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 tabiki Katara.Onda bana ait bişeyler var. "Su bükmek dışında" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 http://www.dodski.com/blog/wp-content/myimages/2008/07/vlcsnap-37140.png :devil:Tabi ki de Ateş Kralı Ozai olmak isterdim:devil: -------------------- http://fc72.deviantart.com/fs25/f/2008/128/4/3/__Kuchiki_Byakuya___by_x_Origin_x.pngVeya Kuchiki Byakuya olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2009 Tartışmasız ''Çılgın Korsan Jack'' http://www.minik.tv/wp-content/uploads/2008/11/jack.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 düğme burun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripton Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 garfield.... Çok sevimli ve uyuşukk..=)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 He-man olmak istemişimdir hep kılıcımda vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anfauglith Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Metalocalypse i çizgi filmden sayarsak, Nathan Explosion.. Yok efendim o olmaz diyorsanız Spiderman deki Venom uyar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2009 Tabi ki Hellsing :D sen direk çizgi film olmuşsun kardeşim alucard dicektin sanırsam=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.