serpentine Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2009 Arkadasımızın adı John Chang.Onun yaptıklarına inanamayacaksınız. 1- pyrokinezi (bir gazeteyi yakıyor üstelik alevi kendi yaratıyor) 2- elektrokinezi (kontrolü cok iyi istedigi anda insanları shockluyor) 3- kücük bir ampulü ellerini pil olarak kullanarak yakıyor 4- plastik bir pipetle masayı deliyor 5- psi wheel uyguluyor hemde kagıtla degil agır bir kılıçla 6- eliyle kursun tutuyor işte link iyi seyirler birlestirmeyi unutmayın (10 dakika) http://www.you tube.com/watch?v=Aos0hnwiHt8 bu video ise ilk linktekinin bir kısmını yani olayın özünü içeriyor ama ilk videoyu tavsiye ederim (4 dakika) http://www.you tube.com/watch?v=77nD5xmL0kU vtunnel.com yardımıyla siteye girebilirsiniz.Umarım verilmemistir aramalarım sonucu bulamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 bigün bende yakacam öyle kağıt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 inşallah diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
terminator Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 ya pyrokinesis yaparkene gözlerim kamaştı.acaba kafasından neler geçiyo.onun tekniğini bilen varsa hemen yazzın lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 belkide meditasyon yapmalıyız john chang shaolin tapınagında eğitim almıs ve orda eğitim alanların ömrünün chi ve bioenerji üzerinden yürüdügünü varsayarsak adam hayatını buna adamıs.Ben psi wheel i yapamıyorum daha adam gelmis sıfırdan ates yaratıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2009 buna ınandıgınızı soylemeyn bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 sence buda mı fake ? biri gazetenin altından çakmak mı tutuo yoksa gerci sende haklısın bu devirde kimin ne yapacagı belli olmuo gazeteye uzaktan kumanda yöntemiyle calısıp yanmasını saglayacak bir düzenekte hazırlamıs olabilirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 thumptip nedir arastırın ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 thumptip nedir arastırın ... dediğin gibi araştırdım gerçektende ilgin.ç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 emirhan thump tip i arastırınca fire bending hayallerin söndümü birazda olsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dreamer87 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Çinde psişik insanlara sıkça rastlamak mümkün, oralarda doğayla bütünleşmek daha kolay. tuğlaları telekinesis yaparak masadan düşüren yaşlı bir adam da vardı. İlüzyonla, fizik kinesisi karıştırmamak lazım, bu adamın yaptığı thumptip kadar basit değil. Batı da var, eskiden de vardı. Nina Kulagina mesela, http://www.you tube.com/watch?v=ZMj_bgzCUw8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 bende mentalızmle ugrastım yane sımdı bana psıjık ınsanlarn var oldugumu soluyosunuz =) berk le enısle gorusturyım sızı ıstersenız bırda onlara soyleyın bunları ... ben senı havaya ucurıyım ısterse yeterkı paradan haber ver.. reel olarak tek ınandıgım ve urastıgım sey büyüdür. gerısıne ınanmam ben psıjıgım falan ayagı boş yane. heroesı ızleyen avatarı ızleyen solugu burda alıyor ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Pyrokinesis Konusunda Öğretici bir Video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.