EmilioDeCarro Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2009 Uyumakla unutulsaydın asla uyanmazdım Üzerimde senin yorgunluğun Bir kar tanesi kadar yoğun Ve senin için yoruldum Direncimi kırdığın hüzünlerin Beraber ağladığın beraber sevdiğin Adam uykuda şimdi Uyumakla unutulsaydın asla uyanmazdım Uykuya daldım seni gördüm Uyandım rüya sandım Tekrar uyudum yalan oldum gözlerinde Bir sigara yaktım senin gözlerinle İçimi yakan o sıcak gülüşünle Uyumakla unutulsaydın asla uyanmazdım Kalbimde atan çığlıklarım Adını üstüne kazıdığım duvarlarım Gözyaşlarımla ıslanmış hatıraların Kalbimin derinlerine gömdüğüm adın Yok artık uykuya daldı şimdi Uyumakla unutulsaydın asla uyanmazdım Saat gece yarısı hala yazıyorum Seni sana yazıyorum belki anlarsın diye Canın yanmasın yazdıklarımdan hem uyku hem alkol Hemde vazgeçilmezim sigaram Bir Elimde gitarım bir elimde resmin bir elimde kalem Seni sana yazıyorum Uyumakla unutulsaydın asla uyanmazdım Yıllardır uyuyorum yokluğunu içime bastırıp Bir başkasını öptüğünü bir başkasının elini tuttuğunu Bir başkasının kollarında ağladığını Şehrin kara lambaları altında yürüdüğünü düşünüp Uyumakla unutulsaydın asla uyanmazdım Sabah oldu ben hala yazıyorum Sen rüyaların en güzelini görürken Ben acıların en büyüğünü yaşıyorum Uyanmak istiyorum uyanamıyorum Unutmakla yaşasaydım asla unutmazdım Uyumakla unutulsaydın asla uyanmazdım.... Emilio De Carro 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Ruhuma hitap etti yazdıkların sanki...ellerine ve o güzel yüreğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 çok sağol canım beğendiğine sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Ben beğenmedim bence çok kötü olmuş... :rofl: diğerleride kötü zaten şarkı sözleride kötü :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2009 eşşek hoşaftan ne anlar :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 vay adi ortayı kaçırmıyorsun bakıyorum da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 :) affetmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sontur Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Çok güzel anlatmışsın kardeşim bide çaresini verseler şu sitede bu ayrılanları kesin birleştirecek bir çalışma çok memnun olucaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 onun çaresi yok kardeşim isyanımızı böyle dile getiriyoruz işte taş olsa çatlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 mükemmel bir yazi olmuş ellerine ve yüreğine sağlik bunu mutlaka biryere not etmeliyim paylaştiğin için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 uyumakla unutulsaydın hemen uyurdum :D ( bana özel...) yazı cidden çok güzel olmuş emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.