Jump to content

Boş Zamanlarımda...

boş zaman...  

62 üye oy kullandı

1. 1. boş zaman...

• Uyurum
      10
    • Müzik Dinlerim
      27
    • Gezerim
      7
    • Boş zamanım olmaz
      18

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

p.çlik yaparım :D

Çapkınlık da :)

böle biri olsam keşke be..

napcam uyumaya çalışıyorum tüm boş zamanlarımda..

Yanıtlama zamanı:

Tavana olmadı duvara bakıyorum..

Benim çok fazla boş zamanım oluyo çünkü..

çünkü uyuyamıyorum

Uyumak için bile çaba sarfetmem gerekiyo!!!

Neyse ben asabiye koğuşuna gideyim..

Yanıtlama zamanı:

Gündüz boşsam mutlaka 1 saat kitaba ayırırım. Gece İnternet,1-2 şişe Bira ve müzik takviyesiyle...

Sporu boş vakitten saymıyorum çünkü her gün düzenli olarak ağırlık çalışıyorum

Yanıtlama zamanı:

uyurum hatta bazen ruyamda ders calısr okula gıder vs yeter artık bu kadar ıs bıraz da uyuyum dıye kalktıgım olur:blink:

uyumak harıka bır sey!!!!:p

Yanıtlama zamanı:

boş zamanım olsa da uyusam...:blink:...

bos zamanım oldugu zamanlarda ya pc yada kitap okumak yada tiyatro izlemek yada laminant parke dösemek ne bileyim ... vs .. vs ...:D:D:D:D

Yanıtlama zamanı:

boş zamanım olmuo çünkü bulduğum her boşlukta kitap okuyorum ya da keman fln çalarım bunları boş zamanlarımda yaptığım aktiviteler olarak görmüyorum özel olarak zaman ayırıyorum çünkü kitaplara ve müziğe

Yanıtlama zamanı:

hahahah her zaman yaptığın şey kuzum senin sıkılmak =) asıl sıkılmaktan kalan boş zamanında ne yapıyorsun o ayrı :D ya birlikteyiz yada müziik senin yerine cvp verdim :D

Yanıtlama zamanı:

hep pc basındayım bı sure sonra o da bayıyo sonra tel sonr tv falan yanı butun gün amelelık yapıom

muhahahahah...:D:D:D

Yanıtlama zamanı:
hep pc basındayım bı sure sonra o da bayıyo sonra tel sonr tv falan yanı butun gün amelelık yapıom

muhahahahah...:D:D:D

bendensin :D yanlız benim tek farkım heralde en erken saat 3 de kalkarım :D

Yanıtlama zamanı:

Boş vakitlerimde yapmak istediğim o kadar çok şey varki birine odaklanıp yapamıyorum;dolayısıyla hiçbirine gerektiği özeni gösteremiyorum;dolayısıyla boş vakit boş boş geçiyo o yüzden boş vakitleri en aza indirgeyip içlerini doldurmak lazım! ne diyom nan ben :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...