fcuk the life Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2009 http://beyazperde.mynet.com/images/film/3741-across_the_universe-bb.jpg Tür: Romantik/ Müzikal/ Dram Gösterim Tarihi: 2 Kasım 2007 Yönetmen: Julie Taylor Senaryo: Dick Clement, Ian la Frenais Görüntü yönetmeni: Bruno Delbonnel Müzik: Elliot Goldenthal Yapım: 2007, ABD, 131 Dk. Oyuncular Evan Rachel Wood (Lucy), Jim Sturgess(Jude), Joe Anderson(Max Carrigan), Dana Fuchs (Sadie), Martin Luther(JoJo), T.V Carpio(Prıdence), Spencer Liff(Daniel), Nicholas Lumley(Cyril) Liverpool’dan yola çıkıp kayıp babasını aramak üzere New York’a giden Jude, yolunun Lucy ile kesişmesi üzerine, kendini savaş karşıtı protestoların ve rock’n roll temelli bir hayatın ortasında bulur. Jude’un kardeşi Max’in Vietnam’a gitmesi çifti üzerinde dolaştıkları pembe buluttan indirip başka gerçekleri keşfetmeye zorlar. Bu gerçekler dünyaya bakış açılarını değiştirecektir. Beatles’ın 33 şarkısından yola çıkılarak hazırlanmış bir aşk hikâyesi. Yapım klasik romantik filmlerin izinden gitmek yerine; aşkın gözüyle düzeni sorguluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Romantik türündeki filmler pek ilgi alanım dahilinde değildir esasında....Fakat konusu ilgimi çekti filmin...İzlemeye değer diye düşünüyorum:) Belkide bu sayede romantik ve aşk konulu filmlere olan ilgim artabilir:) Teşekkür ediyorum fcuk the life paylaştığın için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 tamamıyla bir beatles filmi.dünyanın çivisinin çıkmaya başladığı dönemler ve buna başkaldırış..bence bu filmde beklentilerinizi biraz sınırlı tutun. evet çok güzel göndermeler var,çok güzel imgeler var.ama film tamamiyle beatles ın hayatını ve yaşam tarzını anlatan bir yapıttır. tavsiye ederim bazı klasik amerikan sahneleri olsa da güzel bölümler cogunlukta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Ben teşekkür ederim. Evet belgesel niteliğinde bir film olduğunu da söyleyebiliriz. İzlenmesi gerektiğini düşünüyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.