raskolnikov Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2009 gözlerim ağrıyor... başım beynimden çıkacakmış gibi bir halde şimdi.... ne b.k yemeye geldim buraya şimdi!... beynimi sorular kemiriyor, koftide bir yaşamın orta yerinde öylesine, yırtık dondan çıkmış gibi bekliyorum... neden beklediğimi bilen yok... neyim ben!... sevgili mi?... dost mu?... arkadaş mı?... yoldaş mı?... neyim lan ben!... ne olduğumu bilmiyorum ki s.ktiğimin yerinde... dışarıda hava güzel... gözlerimden yaş akıyor... yoldan sevgililer geçiyor... elele tutuşuyor... boş gözlerle onlara bakıyorum... anlamıyorum... onlarda anlamıyor neden baktığımı!... beynim yerinden fırlayacak sanki!..."ilaç iç" diyor arkadaşım...iyi de, beynimin içini sen kaplamışsın, senin hasretinden çatlıyor bu beyin.. ilaç ne yapacak ki sensizliğe... senin yokluğunu dindirecek ilaç varmı ki bu dünyada!...sen olmadan geçen günlerin acısını dindirecek bir ilaç, bir uyuşturucu var mı ki!... ....................... saçmalamaya başlıyorum galiba!... beynimin içinde dolanıyor uyuşturulmuş köpekler...her türlüsünü denedim bu uyuşturan nesnelerin...olmadı....senin yokluğuna çare olmadı hiçbir kimyasal, senin acını dindirmedi hiçbir uyuşukluk... koftiymiş senin dışındaki bütün kimyasallar... dilsizim şimdi!... kestim ağzımın içinde kıvrılmaktan başka bir b.ka yaramayan, yarıklaşmış et parçasını... kanlar doldu ağzıma, ben ise senin sevdiğim şarabı içtim kan renginde diye... dışarıda polis sirenleri hasta çığlıklarına karışıyor, ben ağzımdan kan, elimde şarap kadehi, üstüme başıma dökerek içiyorum kendi kanımla karışmış şarabı... sokakta vukuat var, her yer çığlıklarla sarılmış, bütün sokak feryad ediyor bu dünyadan göçen hiç tanımadığım, tanımak için k.çımı bile kaldırmayacağım biri için...ben ise karşımda senin fotoğrafın her dakika b.ktanlaşan bir ruh durumu içinde bekliyorum... ruhumun içine edeyim zaten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2009 b.k b.k b.k .... Çok arka arkaya gelmiş sanki,onun dışında süper yazı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 güzel olmuş rasko b.k(!) una kuvvet.. (b.klar biliyorsunuz kendinizi üzerinize alınmayın ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 süper yaa ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 ne kadar tanıdık dünyada yalnızca aşkın varolduğunu sandığımız zamanlarda pek çoğumuzun bağırdıklarını yazıya dökmüşsün rasko, nefretlerine, özlemlerine, iç çekişlerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2009 teşekkürler yorumlarınız için...bence de bugum:D alınmasın birileri ya da alınsın..ne olack ki... alınanda konuşmasın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 acımasız raskom:) eline sağlık bütün yazıları aka arkaya okumakta ayrı bi zekli:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 hehe o zaman ben konuşayım (zaten yazı için teşekkür edicektim ) yazının güzel olmasını dile getirmekten yoruldum ama teşekkür etmemekte ayıp olur teşekkürler,, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 sağol siyah.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2009 sağol siyah.. rica ederim , Şiirlerinizin devamlarını beklerim , ( ben nedense hayatımda bi kere bile şiir yazmadım yazamıyorum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zelzavul Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 dilsizim şimdi!... kestim ağzımın içinde kıvrılmaktan başka bir b.ka yaramayan, yarıklaşmış et parçasını... kanlar doldu ağzıma, ben ise senin sevdiğim şarabı içtim kan renginde diye... rasko abii burası süper olmuş kalemin daim olsun abicim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Çok güzel olmuş rasko abi eline sağlık ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.