challar Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 selam arkadaşlar!! şeytanla anlaşma konusunda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 4 yol kesişimi diye bir olay vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 şeytan değilde , demonlarla ilgili yardım edebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challar Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 emirhancan,bira demonlardan bahsetsene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Şeytanla anlaşma diye birşey söz konusu dahi olamaz. Demonlar asla inisiye olmamış güçsüz kişilerle görüşmez. Görüşsen bile rüyanda sembolik olarak görüşürsün, belki uyanamazsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baltor90 Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 şeytanla yapılan antlaşma bağlayıcıdır..öncelikle affedilmez günahları işlemen işine yarar ardın da kendi kanınla antlaşmayı yazar ve imzalarsın sonrada onu çağırısın ve antlaşmayı kabul etmesini beklerisin...tabi şeytanı veya bazı şeytanları çağıra bilmek için yolar farklıdır ve bazı şeytanlarda antlaşmalarda farklıdır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 baltor90 bilginizin kaynağı nedir ve ne derece tecrübeniz var bu anlaşma ile ilgili ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 4yolu duymuştum.efsanedir.gercek oldugu söylenir. efsaneler yaratan bi anlaşma gibi de düşünülebilir.dört yolun kesiştigi yerde topraga bişiler gömülür.ritüel hazırlanır.iblis mi artık neyse o şey gelir anlaşma 10yıl kadar sürelidir. genelde büyük sanatcıların efsaneleridir. sanatcının olaganüstü etkileyici eserler yaratmasını ve dünya üzerinde unutulmaz bir efsana olmasını saglar.sonrada cehennem köpekleri onu alır götürürler. tabi benim bildigim masal kısmı.ayrıntıları bilen arkadaslar yardımcı olabilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Supernatural izliyormusun lady_di 10 yıl kadar süreli diye bir kural yok sanırım sadece nekadar verirlerse.Toprağa kutunun içinde resim özel eşya vb. gibi şeyler konulur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Şeytanla anlaşma diye birşey söz konusu dahi olamaz. Demonlar asla inisiye olmamış güçsüz kişilerle görüşmez. Görüşsen bile rüyanda sembolik olarak görüşürsün, belki uyanamazsın. arkadasa katılıyorum haklı ölmeyi göze alıyorsan sen yada ölmuycek kadar gucluyum dıyorsan bazı bılgılerı anlatabılırız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Supernatural izliyormusun lady_di 10 yıl kadar süreli diye bir kural yok sanırım sadece nekadar verirlerse.Toprağa kutunun içinde resim özel eşya vb. gibi şeyler konulur. hah:) izlemiyorum.izlemek istiyorum.ama izleyen birinden dinlemiş olabilirim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 mutlaka izlemelisin hayatımda en çok sevdiğim dizidir Heroes'dan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
antares Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 ya ne ölmesi ne bilmemnesi şeytanla anlaşma yapmak için illa bişiler gömmene gerek yok bi gün tak eder canına yürekden dersin bişeyler zaten anlaşmış gibi oluosun dene gör bi tehlikede yok ki zaten ne tehlike olcak ki illa zarar vercek felan yapmayın onlarda başka varlıklar senin gelişimine yardımcı olmak isterler ister melek ister şeytan zaten bunlar simgesel enerjiler ister iyi tarafdan alırsın ister kötüden ikisi birbirine karışmış zaten söle madem şeytana ruhumu sattım edit:sanıyorsunuz filmlerdeki gibi herşey insanların beyninde korkmaya gerek yok istediğini yap.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 öyle olmaz öncelikle bi pentagram çizersin benzin ve barutla ... daha sonra ortasına oturup ateşi yakarsın tabi bu arada kanda dökmek lazım .... kes bileklerini artık sende bir şeytansn hiç gerek olmayan birşey zaten şeytan senin içinde ruhunda ... sen göremiyorsun ama ben gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 "Ruhunu Şeytana Satmak" terimi bu antlaşmadır. Bu çok basit fakat ebedi bir antlaşmadır. Şeytan büyücünün hizmetine girer ve her istediğini sorgusuz yerine getirir. Bunun bedeli olarak büyücünün Ruhu, beden hayatı bitince Şeytanın mevkiisine girer ve onun hizmetine geçer. Bu antlaşmadan çıkış yoktur. Eğer büyücü, bedeni hayatı sırasında bu antlaşmadan vazgeçerse, şeytan bedeni hayatının sona ermesini beklemek zorunda değildir ve Ruh`u istediği gibi yönlendirebilir....... Şeytanla antlaşma Korkunun Yemini Gökyüzünün üstündeki yüce yükseklik Sizin sevgiliniz olmaya yemin ederim Dünyanın dibindeki cehennem çukuru, son derece sadık olacağıma yemin ederim Ateşin sürekli değişen güzelliği adına Denizlerin gücü ve dehşet mucizesi adına Vaztizlikte bulduğum Beni bütün güzelliklerden vazgeçirdi Kanımla "SATAN" a birlik oluyorum Bütün yalanlar ve kirler ellerimden silinerek Size, hayvana ve kontrolünüze Rehin bırakıyorum, vücudumu, aklımı, ve ruhumu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challar Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 abi, ciddi bi konu açtık,ertesi gün baktım ki dizi magazin e dönmüş ortalık. maverick teşekkürler. anlaşma için sadece bunlar yeterli mi herhangi bir ritüel gerkmiyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 4yolu duymuştum.efsanedir.gercek oldugu söylenir. efsaneler yaratan bi anlaşma gibi de düşünülebilir.dört yolun kesiştigi yerde topraga bişiler gömülür.ritüel hazırlanır.iblis mi artık neyse o şey gelir anlaşma 10yıl kadar sürelidir. genelde büyük sanatcıların efsaneleridir. sanatcının olaganüstü etkileyici eserler yaratmasını ve dünya üzerinde unutulmaz bir efsana olmasını saglar.sonrada cehennem köpekleri onu alır götürürler. tabi benim bildigim masal kısmı.ayrıntıları bilen arkadaslar yardımcı olabilirler. :D fazla super natural izleme lady_di Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kristalkugu Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 çağrısan bile gelen şeytan değildir. Farklı bir enerji gelir ve onu yönetecek gücün yoksa hiççç bu işe kalkışma derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 şeytanla birebir karşılaşmayı beklemiosundur umarım öyle bişe imkansız çünkü! inisiyelerin bile bazıları görebilir oda rüyalar aracılığıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challar Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 açıkçası şeytanla karşılaşmayı bekliyorum.daha doğrusu istiyorum..... yardımcı olabilecek kimse yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 bak,lütfen yanlış anlama ama şu ana kadar spiritüalizme girişenlerden anladığım kadarıyla yarardan çok zarar elde ediliyor ve eğer zevk için yapıyorsan bol bol araştırma yap ama şunu bil hiçbir şekilde kendine zarar vermeni istemem o nedenle korktuğunu az da olsa hissettiğin an bu işleri bırak derim eğer gurur yapıp bn korkmam dersen zararlı sn çıkarsın sadece senin iyiliğin için konuşuyorum ; şeytandan olabildiğince uzak durmaya bak derim çünkü birçok dinde dışlandığı gibi bulunduğum dinin kutsal kitabı Kur'an 'da da şeytanın apaçık düşman olduğuna dair uyarılar verilmiştir... kendine dikkat et;) (veda mektubu gibi oldu kusura bakma lütfen... ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wisneli_brownie Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 sende supernatural deki gibi şeytan diye gelen sexy bi hatunmu bekliyosun yoksa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 ortamı hazırlamıştım oysa tüh hayal kırıklığına uğradım:cray: töbe töbe:D:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GR2323 Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Öncelikle kafandaki şeytan tanımını bize açıklaman gerekli. Şeytan dincilere göre kötülüğün başı ancak uzmanlık alanı şeytan olanlara göre ve bazı ruhani satanist kaynaklara göre ise seni dinin bağnazlığından kurtarmaya çalışan varlık. Zaten dinin bağnazlığından kurtarmaya çalıştığı için çoğu dinlere göre kötü çünkü işlerine gelmiyor. Eğer bahsettiğin anlaşmayla ilgili bilgi almak istiyorsan yanlış yerdesin. Bu konuda en iyi bilgiyi ruhani satanizm ve spritüalizm kaynaklarında bulabilirsin. Anlaşma o kelimeleri falan okumakla yapılmıyor. Akıl var mantık var, şeytanla daha doğrusu en basit demonlarla bile iletişime geçmek için bir sürü ritüel yapman gerekiyor. Ki bu ritğelleri bilmeden yaparsan kendine ciddi zararlar verebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 hiç olmasın daha iyi..:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.