Jump to content

İnsan embriyosu klonladılar

Locked

Önerilen Mesajlar

Çinli bilim adamları, tıbbi araştırmalarda kullanmak üzere beş insan embriyosunu başarıyla klonladıklarını bildirdiler.

Çin resmi haber ajansı Şinhua'nın bildirdiğine göre, embriyolardan dördü sağlıklı donörlerin deri dokularından, beşincisi Parkinson hastalarının hücrelerinden geliştirildi.

Yantai kentindeki Shandong Kök Hücre Mühendisliği Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamada, yeni klonlama tekniğinin Parkinson hastalığı için yeni tedavi yöntemleri geliştirilmesine yardımcı olabileceği belirtildi.

http://www.internethaber.com/images/news/82571.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

parkinson hastası oluşturuyorlar :(.daha önce acaba kimse klonlamamışmı insan?merak ediyorum ben bilimin okult yanları varmı acaba.bilim için herşeyi yaparım diyen psikopat insanlar oldumu acaba?.

paylaşılmayan bilim bilim değildir diye bir söz var.bu durumda paylaşılmayan bilim olan bilimciler ne yaptılar neler yapıyorlar.çokmu şüpheci düşünüyorum bilmiyorum ama aklıma geliyor işte.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...