Locked Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 Çinli bilim adamları, tıbbi araştırmalarda kullanmak üzere beş insan embriyosunu başarıyla klonladıklarını bildirdiler. Çin resmi haber ajansı Şinhua'nın bildirdiğine göre, embriyolardan dördü sağlıklı donörlerin deri dokularından, beşincisi Parkinson hastalarının hücrelerinden geliştirildi. Yantai kentindeki Shandong Kök Hücre Mühendisliği Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamada, yeni klonlama tekniğinin Parkinson hastalığı için yeni tedavi yöntemleri geliştirilmesine yardımcı olabileceği belirtildi. http://www.internethaber.com/images/news/82571.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 nasıl ya öldürcekler bebeleri :/ bu konusuna bilimin hiç yaklaşmasam yeri belki de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Artık teknoloji beni korkutuyor:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Teknoloji gelişecek,gelişecek,gelişecek... Sonunda çökecek.Bravo,helal olsun adamlara.Kaç hafta oldu hala davos'u konuşuyoruz.Millete biraz bilim aşılamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Rusya , Çinle bir anlaşma içerisinde. Bu iki dünya devi teknolojide alıp başını yürüyecek . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 kahin locked valla akıllı robotlar dünyayı egemenliği altına alacak da diyorlar bilemedim ben bu iişi:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kermm Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Bilimin dini,imanı,ahlakı olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kabuk Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 parkinson hastası oluşturuyorlar .daha önce acaba kimse klonlamamışmı insan?merak ediyorum ben bilimin okult yanları varmı acaba.bilim için herşeyi yaparım diyen psikopat insanlar oldumu acaba?. paylaşılmayan bilim bilim değildir diye bir söz var.bu durumda paylaşılmayan bilim olan bilimciler ne yaptılar neler yapıyorlar.çokmu şüpheci düşünüyorum bilmiyorum ama aklıma geliyor işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 neyi paylaşmak istiyorsun kabuk ben anlamadım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kabuk Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 yanlış anlamıssın heralde.diyorumki paylaşılmayan bilim varmı varsa çokmu kuvvetli.bunlar aklıma geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 paylaşılmayan bilim ne ya onu soruyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kabuk Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 öyle bir söz var.paylaşılmayan bilim bilim değildir diye.. demekki paylaşılmayan bilgi yumakları var..ama bilim kapsamına girmiyor.gizli.bilinmeyen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pasakli Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 bu embriyolar dahada gelişip doğum aşamasına gelebileceklermi? ruhları olacakmı yoksa sadece bitkisel hayattaki bir insan gibimi hayatları olacak? merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 gizli bilim okült konularla ilgili birşey benim bildiğim metafizik flm burdaki baya bir fizik ... o diğer bilgileri de araştıranlar az çok birşey-bilinmeyenlerin dozunu bilmediğimiz için- öğrenebiliyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.