Avataraang Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 (düzenlendi) Link verdiğim için üzgünüm google videodan bakmak zorunda kaldım bilgisayarımda videosu var ama yükelenmedi bir türlü. Neyse konuya gelelim umarım beğenmişsinizdir. ben denedim ama 2 yumurtada rafadan oldu etraf battı yumurta kabuğu beyaz olduğu için pek anlaşılmamış olabilir kısaca anlatayım yumurtanın üst ve alt bölümlerinden bir delik açıyoruz çok büyük olmayacak şekilde iki taraftaki dleiktenden üflüyoruz not ilk: önce şişman olan taraftan sonra ince olan taraftan üfleyeceğiz buda resmi http://img26.imageshack.us/img26/7567/224jf0.jpg Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 valla süpermiş yarın sabah denicem:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Ne nefes varmış adamda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 oldu gerçekten 2 kere denedim bu sefer yumurtalar tam odlu söylediğim gibi sakın rafadan olmasın etraf batar ilkinde çatladı kabuğu ama çok daha rahat soyuldu 2.sinde oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 :D:D süpermiş walla yarın bir denemek lazım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 oldu gerçekten 2 kere denedim bu sefer yumurtalar tam odlu söylediğim gibi sakın rafadan olmasın etraf batar ilkinde çatladı kabuğu ama çok daha rahat soyuldu 2.sinde oldu Akşam akşam hiç üşenmedin yumurta mı soydun Hem rafadan için bir teknik yok mu:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 çizim süpermiş ehehe valla pratik yol denemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 süpermiş yaa ellerine sağlık:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 güzelmiş aydınlattığın için sağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Akşam akşam hiç üşenmedin yumurta mı soydun Hem rafadan için bir teknik yok mu:ermm: naughty doğrusu hiç üşenmedim ama rafadana gerek varmı gerçi nasıl yediğinede bağlı ama onuda araştırırım. ayrıca illa tam olacak diye bi şart da yok ama tam sarı olunca daha kolay oluyo çizimde kötü oldu kabul ediyorum :D:D birşey daha belirtmek isteyeyim ben yaptığımda tam adamınki gibi olmadı ama çook daha kolay soyulduğu kesin. kenarlar biraz açtlıyo üfleyince sonra tık iniyo SON OLARAK RAFADANIDA ARAŞTIRDIM ondanda teknik aynı fakat dediğim gibi dağılma ihtimalide var eğer rafadanda dağılmıyorsa tık diye iniyomuş. ama benim yaptığımda dağıldı o yüzden en iyisi rafadan yumurtayı normal yolla soymak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Denedik oldu Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 başka deneyen olmadı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ROCKTHEROCK Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 olmadı nasıl olmadı ki ben daha demin kahvaltı ederken denedim gayaettte güzel oldu bi üflüyosun arkadan fırlayıp gidiyo :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bacha Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 pratik ve faydalı bi bilgi..teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 OkanTag olmamasının nedenini bilmiyorum ama rafadan yaptıysan sorun olabilir bide sivri tarafından üfleyeince tık diye çıkıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 bilmiorum bi daha denicem yumurta değilde bnde mi sorun var acaba:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 bilmiorum bi daha denicem yumurta değilde bnde mi sorun var acaba:P ama delikleri biraz büyük aç çokda büyük dğeil yoksa yumurta nasıl geçsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Supermis Kesinlikle Denicem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aR1F Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 yarın deneyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Denemek isterim ama tavuğun şeyinden çıkan yumurtaya dudaklarımı dayamak pek iyi bir fikir gibi gözükmüyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 kaynayınca ölüodur mikroplar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Denemek isterim ama tavuğun şeyinden çıkan yumurtaya dudaklarımı dayamak pek iyi bir fikir gibi gözükmüyor. :D hiç senin gibi düşünmemiştim:confused::D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 valla güzelmis denemekte yarar var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Tam benim işime yarıycak bir şey on saatte yumurta soyan biri olduum için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.