Jump to content

3 Adımda Yumurta Nasıl Soyulur?

Önerilen Mesajlar

Link verdiğim için üzgünüm google videodan bakmak zorunda kaldım bilgisayarımda videosu var ama yükelenmedi bir türlü.

Neyse konuya gelelim umarım beğenmişsinizdir.

ben denedim ama 2 yumurtada rafadan oldu etraf battı

yumurta kabuğu beyaz olduğu için pek anlaşılmamış olabilir kısaca anlatayım

yumurtanın üst ve alt bölümlerinden bir delik açıyoruz çok büyük olmayacak şekilde iki taraftaki dleiktenden üflüyoruz

not ilk: önce şişman olan taraftan sonra ince olan taraftan üfleyeceğiz

buda resmi

http://img26.imageshack.us/img26/7567/224jf0.jpg

AurorA tarafından düzenlendi
kod eklendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

oldu gerçekten 2 kere denedim bu sefer yumurtalar tam odlu söylediğim gibi sakın rafadan olmasın etraf batar

ilkinde çatladı kabuğu ama çok daha rahat soyuldu 2.sinde oldu :D

Akşam akşam hiç üşenmedin yumurta mı soydun :D

Hem rafadan için bir teknik yok mu:ermm:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Akşam akşam hiç üşenmedin yumurta mı soydun :D

Hem rafadan için bir teknik yok mu:ermm:

naughty doğrusu hiç üşenmedim ama rafadana gerek varmı gerçi nasıl yediğinede bağlı ama onuda araştırırım.

ayrıca illa tam olacak diye bi şart da yok ama tam sarı olunca daha kolay oluyo :D

çizimde kötü oldu kabul ediyorum :D:D:D

birşey daha belirtmek isteyeyim ben yaptığımda tam adamınki gibi olmadı ama çook daha kolay soyulduğu kesin. kenarlar biraz açtlıyo üfleyince sonra tık iniyo

SON OLARAK RAFADANIDA ARAŞTIRDIM

ondanda teknik aynı fakat dediğim gibi dağılma ihtimalide var eğer rafadanda dağılmıyorsa tık diye iniyomuş. ama benim yaptığımda dağıldı o yüzden en iyisi rafadan yumurtayı normal yolla soymak

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...