psychick Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2009 resim eklemek için eklentiyle uğraşmak yerine: kopyala yapıştır sistemi daha az vakit kaybettirici ve uğraştırmayıcı... resim ekleyemiyorum sürekli eklenti hata veriyor.. lütfen kopyala yapıştır sistemine geçelim rica edicem... saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atiay89 Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 evet bnde resim yüklemeye çalıştım hata verdi. sorun çözülmeli yada sitemi değiştirmek daha iyi olur bnce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psychick Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 evet artık resimler kopyala yapıştır ilgili kişilere teşekkür ediyorum saygılar sevgiler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 uzun zamandır bu şekildeydi ki zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.