Jump to content

Kaç Kişi Dinler, Anlatmak İstesem Kendimi!...

raskolnikov

Önerilen Mesajlar

yok işte....

gece yarısı oluyor, aklım nerede bilmiyorum, söylediklerimin hepsi yanlış mı diye düşünüyorum... kafam almıyor arkadaş... hiçbir şeyi kafam almıyor... hiçbir b.ku anlamıyorum...

ben b.ktan biriyim....

itiraf ediyorum....

ben, sıradan, aşağı, gereksiz, anlamsız biriyim..söylediklerim anlam kazanmıyorsa, konuştuklarım gereksiz görülüyorsa...

...................

...................

ışıkları kapattım, kulağımda kayıp bir şarkı, ruhum titriyor benim, elleri falan değil...içimdeki bütün parçalar ağlıyor...bir tek gözlerimden çıkmıyor yaşlar.... suskunum.... artık gereksiz görüyorum konuşmayı... birşeyler anlatmak, birşeyleri açıklamaya çalışmak gereksiz geliyor....

dilimi kesiyorum...

gözlerimi çıkartıyorum yerinden....

gereksiz artık bir çok organım....görmek istemiyorum, konuşmak istemiyorum, duymak istemiyorum....

içimdeki sızıyı anlatmaya gerek görmüyorum... gerekli görmüyorum içimdekileri kusmayı.... bir tek ellerim kalıyor bana, bir de sadece nefes almaya yarıyor diye nefes borum.. kalbimde sadece kan dolaşımı sağlamak için duruyor yerinde....

suskunum!....

sahi; aklıma geldi de, anlatmak istesem, içimdekileri kusmak, düşündüklerimi, hissettiklerimi anlatmak istesem... ruhumu size tanıtmak istesem...

"alın işte, bu gördüğünüz, derbeder, yorgun, işkenceden çıkmış gibi görünen şey benim s.ktiğimin ruhum" desem.... "dinleyin beni, şimdi duyacaklarınız gerekli olmayacak sizin yaşantınızda... sabah kalkarken işinize yaramayacak, evinize ekmek getirmenize yaramayacak, karnınız doymayacak..." desem... " bakın; bu dinleyecekleriniz sadece zaman ve duygu kaybı..." desem... dinler misiniz!...

yani, öyle allandırmadan, gösterişli sözler söylemeden, tasvirler, duygu sömürüleri yapmadan anlatmak istesem.... size saf bir şekilde yaşamımı anlatmak istediğimi söylesem... acıyı acı olarak, sevinci sevinç olarak anlatmak istediğimi söylesem... dinler misiniz?!...

suskunum!...

biliyorum, şimdi bir kaçınız, "biz dinleriz arkadaş.." diyecek ama.... başladıktan sadece bir kaç dakika sonra dinlememeye, bir saat sonrada gitmeye başlayacak....

öyleyse; yani kimse dinlemeyecekse... anlatmanın ne anlamı var... konuşupta gereksizlik yaratmanın ne anlamı var... zamanınızı çalmanın ne anlamı var....

......................

suskunum!.....

bilmiyorum ne kadar sürer bu suskunluğum...

zaten gerekte yok bilmeye....

süre dediğin bittiğinde belli olur zaten!....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daralmış bir ruh hali sezdim yazıda....eski yazılarını özledim raskol...hatırlıyor musun bir kaç gün önce de söyledim bunu...."Katiller Bile Uyurken Güzeldir" tadında yazılarını özledim...

Bu arada amnesia değerli görüş ve eleştirilerinizden bende istifade etmek isterim:p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

:psu halde dınlemıyorum öleyse:d

yenı seyler stıyorum evlat artık iş yapalım :cool:

--------------------

Daralmış bir ruh hali sezdim yazıda....eski yazılarını özledim raskol...hatırlıyor musun bir kaç gün önce de söyledim bunu...."Katiller Bile Uyurken Güzeldir" tadında yazılarını özledim...

Bu arada amnesia değerli görüş ve eleştirilerinizden bende istifade etmek isterim:p

sezmeye gerek yok gayet asıkar dıyorum:p:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne zaman geçeceğini kendin bile bilemezsin. Öyle bir an gelir ki "eh lan yeter" dersin,bir an aklına gelir bir yerlerde maviliklerin olduğu.

Kendin bile anlayamazsın,ne oldu,ne bitti de birden düzeldin.

Kısır döngü demişler,kısır döngü değil aslında,kronik hastalıklar gibi,devamlı gelecek olan ama ne zaman geleceği belli olmayandır.

İlgiç olan şudur;

"Anlatsan dahi geçmeyecek"tir bu suskunluğun.

Nedensizdir belki de çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kesin buram buram melankoli kokuyodur die okuyamadım bile yazıyı dmek ki benn dinlemem

bunun bi değişk versiyonu ben anlatmam ama altında yatan asıl sebep kendimi hiç bi şey için üzmem yukardaki yazı gerçekten melankolik bi şeyse sen de üzülme üzül üzül nereye kadar :):)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...