raskolnikov Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2009 yok işte.... gece yarısı oluyor, aklım nerede bilmiyorum, söylediklerimin hepsi yanlış mı diye düşünüyorum... kafam almıyor arkadaş... hiçbir şeyi kafam almıyor... hiçbir b.ku anlamıyorum... ben b.ktan biriyim.... itiraf ediyorum.... ben, sıradan, aşağı, gereksiz, anlamsız biriyim..söylediklerim anlam kazanmıyorsa, konuştuklarım gereksiz görülüyorsa... ................... ................... ışıkları kapattım, kulağımda kayıp bir şarkı, ruhum titriyor benim, elleri falan değil...içimdeki bütün parçalar ağlıyor...bir tek gözlerimden çıkmıyor yaşlar.... suskunum.... artık gereksiz görüyorum konuşmayı... birşeyler anlatmak, birşeyleri açıklamaya çalışmak gereksiz geliyor.... dilimi kesiyorum... gözlerimi çıkartıyorum yerinden.... gereksiz artık bir çok organım....görmek istemiyorum, konuşmak istemiyorum, duymak istemiyorum.... içimdeki sızıyı anlatmaya gerek görmüyorum... gerekli görmüyorum içimdekileri kusmayı.... bir tek ellerim kalıyor bana, bir de sadece nefes almaya yarıyor diye nefes borum.. kalbimde sadece kan dolaşımı sağlamak için duruyor yerinde.... suskunum!.... sahi; aklıma geldi de, anlatmak istesem, içimdekileri kusmak, düşündüklerimi, hissettiklerimi anlatmak istesem... ruhumu size tanıtmak istesem... "alın işte, bu gördüğünüz, derbeder, yorgun, işkenceden çıkmış gibi görünen şey benim s.ktiğimin ruhum" desem.... "dinleyin beni, şimdi duyacaklarınız gerekli olmayacak sizin yaşantınızda... sabah kalkarken işinize yaramayacak, evinize ekmek getirmenize yaramayacak, karnınız doymayacak..." desem... " bakın; bu dinleyecekleriniz sadece zaman ve duygu kaybı..." desem... dinler misiniz!... yani, öyle allandırmadan, gösterişli sözler söylemeden, tasvirler, duygu sömürüleri yapmadan anlatmak istesem.... size saf bir şekilde yaşamımı anlatmak istediğimi söylesem... acıyı acı olarak, sevinci sevinç olarak anlatmak istediğimi söylesem... dinler misiniz?!... suskunum!... biliyorum, şimdi bir kaçınız, "biz dinleriz arkadaş.." diyecek ama.... başladıktan sadece bir kaç dakika sonra dinlememeye, bir saat sonrada gitmeye başlayacak.... öyleyse; yani kimse dinlemeyecekse... anlatmanın ne anlamı var... konuşupta gereksizlik yaratmanın ne anlamı var... zamanınızı çalmanın ne anlamı var.... ...................... suskunum!..... bilmiyorum ne kadar sürer bu suskunluğum... zaten gerekte yok bilmeye.... süre dediğin bittiğinde belli olur zaten!.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 hep aynı seyler etrafında dönuyorsun bence bu kısır dönguyu kırmalısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 bende ona çalışıyorum zaten... bir kırabilsem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Daralmış bir ruh hali sezdim yazıda....eski yazılarını özledim raskol...hatırlıyor musun bir kaç gün önce de söyledim bunu...."Katiller Bile Uyurken Güzeldir" tadında yazılarını özledim... Bu arada amnesia değerli görüş ve eleştirilerinizden bende istifade etmek isterim:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 :psu halde dınlemıyorum öleyse:d yenı seyler stıyorum evlat artık iş yapalım -------------------- Daralmış bir ruh hali sezdim yazıda....eski yazılarını özledim raskol...hatırlıyor musun bir kaç gün önce de söyledim bunu...."Katiller Bile Uyurken Güzeldir" tadında yazılarını özledim... Bu arada amnesia değerli görüş ve eleştirilerinizden bende istifade etmek isterim:p sezmeye gerek yok gayet asıkar dıyorum:p:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 eee görüş ve eleştiri diyorum bende:p nerde diyorum bana da diyorum:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 tamam ama sımdı hayırlı bır ıs uzerındeyım:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 herzamankiler gibi bu da kötü hatta berbat :rofl: hiiç beğenmedim çok kötüüüü rükuş hatta... :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 herzamankiler gibi bu da kötü hatta berbat :rofl: hiiç beğenmedim çok kötüüüü rükuş hatta... :p teşekkürler.... çok iyi bir açıklama olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 ben dınlerım gercekten. yalandan deıl yanı gercekten dınlerımm ama sen anlatmazsın kı . . . elıne saglık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bergsveinn Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Ne zaman geçeceğini kendin bile bilemezsin. Öyle bir an gelir ki "eh lan yeter" dersin,bir an aklına gelir bir yerlerde maviliklerin olduğu. Kendin bile anlayamazsın,ne oldu,ne bitti de birden düzeldin. Kısır döngü demişler,kısır döngü değil aslında,kronik hastalıklar gibi,devamlı gelecek olan ama ne zaman geleceği belli olmayandır. İlgiç olan şudur; "Anlatsan dahi geçmeyecek"tir bu suskunluğun. Nedensizdir belki de çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helele Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 kesin buram buram melankoli kokuyodur die okuyamadım bile yazıyı dmek ki benn dinlemem bunun bi değişk versiyonu ben anlatmam ama altında yatan asıl sebep kendimi hiç bi şey için üzmem yukardaki yazı gerçekten melankolik bi şeyse sen de üzülme üzül üzül nereye kadar :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 off offf anlatılmak istenilen aslında temel düşünceler bunlar duymak istiyene ! yine bi anlamsızlık döngüsüne kapılıyor insan her gördüğü yerde anlamsızlığı ve ya artık gözümüzün bi parçası olmuş sanırım kim bilir ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.