DEB. Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2009 Yine gece oldu. Yine kendimle yüzleşme zamanım geldi. Yine gözlerimi kapayıp kendimi boşluğa bırakmam gerekti. Yatağımda uykusuzluktan kan çanağı olmuş gözlerimi tavana dikmiş, hareketsizce düşünüyorum. Düşüncelerim felç olmuş, duygularım sömürülmüş. Hayat dolu değilim artık, anlaşılan hayat benle dolmuş. Bıkmış, tükenmiş ve pörsümüş.. Hiçbirine aldırış etmiyorken, üstüme çöken karanlığın ıssızlığı ve yükselen çığlığımın rutubetiyle kendime geldim. Anlaşılan sınanıyordum. Biri beni sınıyordu.. Önümde derin bir karanlık ve sonunda da gözalıcı bir parlaklık. Görünüşe bakılırsa, ilerlemem gerekiyordu. Karşıya.. Işığa.. Mutluluğa.. Aslında hiçbiri umrumda değil. Ne mutluluk ne de mutluluğun olmayışı.. Ama ışığa gitmek istedim, mutluluğa, bugüne kadar olmayana.. Denedim, bir adım attım kirli karanlığa.. Çaresizlik savurdu bedenimi, görmez oldu gözlerim.. O anda anladım ki çabuk olmam gerek çünkü bulaşıcıydı günah izlerim.. Koştum koştum.. Çevremdeki korkuya aldanmadan. Başarmıştım en sonunda.. Ya da başardığımı sanmıştım. Mutluluk işte orda, tam karşımda.. Ama hani bu kadar kolay kazanılmazdı dünya? Birden ummadığım şekilde çanlar çalmaya başladı. Kulaklarım çınlıyordu acı dolu sesiyle. Yine zaman gelmişti. Bunlar kıyametin çanlarıydı. Bir hışımla uyandım, kötü başladım güne. İşte yeni bir gün.. Yeni bir kıyamet yine.. Küçük. 8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Meleğim artık hayatı öğrendi ve kalbinden geçenleri çok güzel bir şekilde yansıtmaya başladı... Ne güzel ne muhteşem yazmış benim meleğim... yüreğine sağlık.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Çok beğendim ,süper olmuş.:thumbsup: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Çok teşkekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 "Denedim, bir adım attım kirli karanlığa.. Çaresizlik savurdu bedenimi, görmez oldu gözlerim.. O anda anladım ki çabuk olmam gerek çünkü bulaşıcıydı günah izlerim.." önünde eğiliyorum tatlım....süperdi... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 bende aynı vaziyet içindeyim gerçekten nefes aldığımdan dolayı yaşıyorum ! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Hepinize çok çok teşekkür ederim. Beğendiğinize çok sevindim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Küçük minik psişikk:D..çok güzel olmuş yüreğine sağlık:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Çok teşekkür ederim dark Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Koştum koştum.. Çevremdeki korkuya aldanmadan. Başarmıştım en sonunda.. Ya da başardığımı sanmıştım. Mutluluk işte orda, tam karşımda.. Ama hani bu kadar kolay kazanılmazdı dünya? güzel...tebrikler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Denedim, bir adım attım kirli karanlığa.. Çaresizlik savurdu bedenimi, görmez oldu gözlerim.. O anda anladım ki çabuk olmam gerek çünkü bulaşıcıydı günah izlerim.. burası çok güzel olmş küçük yüreğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 eywallah saol süpr olmuıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Bir hışımla uyandım, kötü başladım güne. İşte yeni bir gün.. Yeni bir kıyamet yine.. Yüreğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 Hepinize çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.